Ero EPF ja CPFEPF vs CPF

EPF ja CPF ovat kahdenlaisia ​​vakuutuskassojen myönnetty toimihenkilöihin. Ne on toteutettu eri maissa ja on erilaiset lausekkeita.

EPF
'EPF' tarkoittaa 'Työntekijät' eläkerahastoa. 'On Social Security työkalu toimihenkilöiden Intiassa ja Malesiassa. Kulut työntekijän kohtaan hänen asumiseen ja lääketieteellisen laskut on katettu tämän rahaston, mutta tietty osa rahaston, esimerkiksi 40 prosenttia, ei voi koskea lainkaan kunnes päättyminen tai eläkkeelle työntekijän. tässä ohjelmassa tietty prosenttiosuus, tällä hetkellä 12 prosenttia, vähennetään työntekijän 'palkka ja hyvitetään hänen EPF rahastoon. Tämä prosenttiosuus on päättää hallitus. Yhtä suuri määrä osaltaan työntekijän 's rahasto työnantajan. Työntekijä voi edistää suuremman määrän, jos hän haluaa, mutta työnantaja' osuus on rajoitettu kiinteään prosenttiosuuteen (tällä hetkellä 12%).

CPF
'CPF' tarkoittaa 'Keski eläkerahastoa.' Tarjota Singaporeans terveellisen eläkejärjestelmään, pakollinen etu huomioon, nimeltään Keski eläkerahastoa perustettiin 01 heinäkuu 1955 varmistaa jokaisen singaporelainen toimitettavat eläkepäiviä, terveyteen ja asumiseen. Syyskuusta 2010, työnantajan 'osuus on tarkistettu ja nousi aika ajoin, mikä kasvoi 16 prosenttia ja jolloin kokonaismäärä rahasto 36 prosenttiin. Riippuen työntekijä' ikä, määrien osuus voi vaihdella. Työntekijät, jotka ovat 35-vuotias tai nuorempi pitäisi edistää 33 prosenttia palkasta, hajottaa työntekijän 'osuus 20 prosenttia hänen palkka- ja loput 13 prosentin osuus työnantaja.Yhteenveto:

1. EPF Ohjelma on Social Security työkalu toimihenkilöiden ihmisille Intiassa ja Malesiassa, kun CPF ohjelma on toimihenkilöiden ihmisille Singapore.
2. EPF ohjelmassa, työntekijä voi tuottaa 12 prosenttia tai enemmän palkasta kun taas CPF ohjelmassa työntekijä voi edistää kiinteän 20 prosenttia palkasta.
3. EPF, työnantajan 's osuus korvaukseksi vahvistetaan 12 prosenttia kun taas CPF työnantajan' osuus osuus vaihtelee ja alkaa 13 prosentin minimi.