Ero Journal ja reskontraJournal vs pääkirja

Lehdet ja tilikirjat näyttävät olevan samoja asioita. Nämä ovat jossa tärkeitä tietoja on tallennettu. Sitä voidaan käyttää liiketoiminnan, koulu, tehdä kirjaa, jne. Nämä kirjat ovat myös missä tilinpäätös voidaan kirjata. Nämä kirjat ovat niin paljon yhteistä; Tämän vuoksi nämä kaksi ovat helposti ajatellaan olevan sama. Kuitenkin sama kuin niiden ominaisuudet ovat, ne ovat edelleen keskenään erilaisia. Ihmisillä on taipumus sekoittaa niitä samana, mutta totuus on, on niin monia merkittäviä eroja lehden ja reskontra. Jos jo tietää ero näiden kahden, saat selville, että se ei ole niin vaikea erottaa toisistaan, kun kaikki.

Lehti on kirja prime merkintä. Merkitys, mitä on tapahtunut sisällä jokainen tapahtuma (kuka osallistui, pöytäkirjan keskustelun jne) olisi kirjoitettu lehdessä. Lehti on, jos liiketoimet kirjataan jälkeen nämä liiketoimet tapahtua. Kaupat tapahtui on päiväkirjaan aikajärjestyksessä, tai oikeassa järjestyksessä, kun tapahtuma. Olisi lyhyt kuvaus kustakin tapahtuma merkintä. Lehti on myös silloin, reskontra folio on kirjoitettu. Jos on muita tietoja, jotka liittyvät tapahtuman, niin kauan kuin ei ole näyttöä, niin sitä ei voida jotted lehdessä. Lopullinen tili ei saa kirjoittaa valmisteen lehdessä. Lehti ei saa olla raaputtamalla tai virheitä. Tapa pankki-ja tililuotot kirjoitetaan lehdessä on oltava pylvästä rinnakkain. Nykyään kaikki tekniikat, erityisesti tietokone, kuitit, myynti ja ostot saa päiväkirjaan enää.

Reskontra toisaalta on kirja lopullisen merkintä. Kun liiketoimet kirjataan päiväkirjaan, tiedot tallennetaan myös tässä kirjassa jälkeenpäin. Maksutapahtumat luokiteltu asianomaisille määriä. Kerronta ei ole sallittua kirjanpitoon. Reskontra on, jos folio lehden ja osa-lehden kirjataan. Asiaan liittyvää tietoa voidaan todeta, että ledger vuoksi ryhmitelty liiketoimien. Valmistautuessaan lopputilityksen, reskontra on tärkeässä osassa, koska reskontra on perusta lopulliselle tilille. Kirjat ovat varmasti tarkka, koska se testataan luettelo tasapainoa. Tulee kaksi eri tilejä pankki-ja luotto. Vasen puoli pääkirja on debet, kun taas oikealla puolella ledger on luottoa. Kaikki tilit löytyy reskontra ovat tasapainossa ja tarkoituksenmukaista. Tilikirja on oltava ja ei voida välttää.

YHTEENVETO:1.

Lehti on tärkein ja ensisijainen tili tallennin, kun Ledger on enemmän toissijainen tilin tallentimeen.
2.

Lehti on tärkein merkintä, kun reskontra on viimeinen merkintä.
3.