Ero JoukkovelkakirjalainatBonds vs. debentuurit

Kun se tulee tulojen ja velkojen, joukkovelkakirjalainat on otettava huomioon. Sekä bond ja debentuurien kuuluvat luokittelu korkosijoitusten. Haltijat näistä välineistä saada korkomarkkinoille läpi korko-. Kiinnostus riippuu lainapääoma osto. Se on erittäin tärkeää tietää käyttö ja lähteet nämä kaksi. Se on myös erittäin tärkeää tietää ero näiden kahden joko. Oikeat tiedot näiden kahden välineen varmasti pitää rahat turvassa.

Nykyiset korot osoittavat hintojen joukkovelkakirjoista. Nämä hinnat vaihtelee jatkuvasti. Niiden hinnat vaikuttavat monet tekijät. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat näiden hinnat on tulevaisuuden ennustaminen inflaation. Aikana nousu inflaation, hintojen korko- vaihdella. Muita tekijöitä, jotka vaikuttavat hintoihin nämä instrumentit ovat yleisesti tarjonnan ja kysynnän, houkuttelevuutta liikkeeseenlaskijan, ja muita side ominaisuuksia.

Bond ja debentuurit on erilaisia ​​käyttötarkoituksia ja tulee eri lähteistä. Heidän leimavero sekä miten he myös vaihdella. Joukkovelkakirjalainat ovat enemmän turvattu, kun se tulee oletuksena liikkeeseenlaskijan. Tämä johtuu siitä, liikkeeseen laskemien hallitus. Toisaalta, joukkovelkakirjojen haltijat ovat enemmän riskejä, koska ne eivät ole resurssin omaisuuden. Tämä on riskialtista, kun obligaatiolaina liikkeeseenlaskijoiden tulevat oletuksena, tämä johtuu Debentuurit myöntävät yhtiöt, toisin kuin joukkovelkakirjoja.

Joukkovelkakirjalainat ovat pitkäaikaisia ​​velkapapereiden hallitus. Sidokset voivat myös olla yrityksiä, hallituksen omistama tai muu kehitys rahoituslaitosten. Kun välineitä kuten ne myönnetään muista lähteistä, kuten yrityksille ja yhteisöille, niin sitä kutsutaan joukkovelkakirjalainan.

Valtionlainat yleensä liikkeeseen huutokaupoissa. Tätä kutsutaan julkisen myynnin jossa jäsenet tarjouksen instrumentin. Hinta ja kupongin ovat tärkeitä tekijöitä, kun päätetään prosentin tuotto joukkovelkakirjalainan. Suunnatusta voidaan myös tehdä, koska joilla huutokauppa voi saada kohtuuttomat. Tässä tapauksessa luotonantaja ei penkoa suuremman korkomarkkinoiden.

Toisaalta, obligaatioita kantavat kahdenlaisia ​​postimerkkiä. Nämä leimat ovat nimeltään nimittäin liikkeeseen ja siirto. Tätä on jatkunut jo vuosia. Siirto maksetaan valtio, jossa yritys, joka antoi debentuurilainan sijaitsee. Siirto on suurin ja suosituin tapa kaupan obligaatioita. Liikkeeseenlaskut tehdään yhteydessä kiinnitys luomiseen.Joukkovelkakirjalainat todella on samat ominaisuudet. Ne ovat molemmat välineitä korkosijoituksia. Suurin ero näiden kahden välillä on liikkeeseenlaskija, joka tekee obligaatioita riskialttiimpia verrattuna joukkovelkakirjoja (vaikka et vieläkään voi 't olla varma, että valtionlainat ovat vähemmän riskialtista). Mutta molemmat ovat todella suuria lähteitä korkosijoitusten kuitenkin.

YHTEENVETO:

1.

Joukkovelkakirjalainat ovat enemmän turvattu, vaikka debentuurit ovat riskialttiita.
2.

Joukkovelkakirjalainat ovat hallituksen julkaisemien, kun debentuurit myöntävät yhtiöt.
3.