Ero Broker ja AdvisorBroker vs Advisor
Ero välittäjä ja neuvonantajana on, että välittäjä on kaupallinen agentti, joka toimii myynti- mies, kun taas neuvojat eivät myy tuotteita.
Välittäjä on mukana myyntiin annuiteetti tuotteita ja vakuutukset jne., Ja ne eivät saa maksaa heidän neuvoja, kun taas neuvojat työskentelevät asiakkaiden ja saat maksaa neuvoja he antavat asiakkaille. Välittäjät ovat vain myyntimiehet, ja maksetaan, kun heidän tuote myydään, kun taas neuvojat antaa jatkuvaa palvelujen ylläpitämiseksi liiketoiminnan asiakkaille.

Useimmat välittäjät ovat pidettävät soveltuvuusselvityksen standardia, joka on ristiriidassa neuvonantajana, joka seuraa fidusiaariset standardeja. Toinen merkittävä ero välittäjä ja neuvonantajana on se, että neuvonantajat neuvoisin asiakkaille alhaisin liikekulusuhteen eikä komissio, kun taas välittäjä on tiedettävä, mitä on etu hänen asiakas, joka on luotonantajan ja suositella kalliimpi rahasto.

Välittäjä voi periä hänen palveluja niin kauan kuin neuvot liittyy välityspalvelut, vapaa ja ilman piilotettuja välitys tilejä. Valitettavasti monet välittäjät, jotka väärinkäyttävät ja väärin tämä suojaa Investment Advisors Act of 1940, ja harhaanjohtavia ihmiset vääriä mainoksia ja käyttö sanoja kuten taloudelliset neuvonantajat jne sijoitusneuvonnalla ei ole avain, jos ne tarjoavat sen omaan asiakkaat koska niiden ainoa tehtävä on ostaa ja myydä laina tuotteita.Advisors, toisin kuin välittäjät, vastaanottaa maksuja neuvonnalla ja arvopapereita. Välittäjät, jotka tarjoavat tilejä perustuu joihinkin palkkio pidetään samoja standardeja taloudellisina neuvonantajina.
Advisors on rekisteröity SEC ja säädellään sijoitusneuvojat Act of 1940, kun taas välittäjät ovat sovelletaan eri sääntelyjärjestelmä kutsutaan Securities Exchange Act of 1934, ja myös seurata yksityisen sektorin säätelevät organisaatiot. Ohjaajalla tulee laittaa edun asiakkailleen ennen omaa, kun taas välittäjät eivät todennut samaa standardia, koska teknisesti hän edustaa pankkiiriliikkeen ja pitää kiinnostusta hänen yrityksensä ennen edun lainanottajan.

Yhteenveto:
Välittäjät ovat edustajia pankkiiriliikkeet, jotka työskentelevät palkkiot, ja ostaa tai myydä sijoitustuotteita.
Taloudelliset neuvonantajat antavat neuvoja asiakkailleen ja saat maksaa sen.
Välittäjät ei ole valtuuksia antaa neuvoja asiakkailleen.
Neuvonantajat pitävät edun asiakkaidensa ennen oman etunsa.