Ero ACH ja EFTEro ACH ja EFT

ACH tarkoittaa Automatic Clearing House ja EFT tarkoittaa EFT. Sekä ACH ja EFT viittaavat rahan siirto tililtä toiselle tai yhdestä paikasta toiseen. Automaattinen Clearing House ja EFT on yksinkertaistettu prosessi rahan siirto. Sekä ATH ja EFT menettelyt ovat erittäin nopeita ja ne ovat mullistaneet koko pankkisektorin.

Vaikka Automatic Clearing House ja EFT ja EFT ovat useimmat kertaa pidettävä synonyymeinä, ne todella on joitakin pieniä eroja.

EFT käsittelee lähinnä rahan siirto tililtä toiselle sähköisessä tavalla. Yksi keskeinen toimintojen pankkijärjestelmän, Automatic Clearing House auttaa varojen siirto tilien välillä ja eri pankkeja.

Eri pankit ovat kytketty Automaattinen Clearing House. Siirrot sähköisesti, suora talletukset, ja maksukortti maksut ja sähköisten maksujen käsittelee yleensä kautta automaattinen selvittelykeskukselle. Automaattinen Clearing House käytetään myös tiettyihin paikallisiin / tila / liittovaltion verosta ja business-to-business maksujen. Se on ACH joka toimii linkkinä lähtöpiste liiketoimen ja pisteen sen päättymisestä.

Se oli vuonna 1970, että automaattinen selvittelykeskuksen tuli voimaan korvaa perinteiset pankkitoimien.

Automaattinen Clearing House käytetään lähinnä silloin, kun ihmiset saavat talletukset suoraan tililleen työnantajaltaan. Maksua ei otettu vastaanottamiseksi talletukset. Toisaalta, kun maksu on lähtenyt tai vedetään tililtä, ​​tämä voidaan tehdä EFT. EFT tulee voimaan, kun maksaa laskuja tai ostaa tavaroita luotto- tai maksukortti,Yhteenveto

1. ACH tarkoittaa Automatic Clearing House ja EFT tarkoittaa EFT.

2. EFT käsittelee lähinnä rahan siirto tililtä toiselle sähköisessä tavalla. Automaattinen Clearing House auttaa varojen siirto tilien välillä ja eri pankkeja.

3. eri pankkien on yhdistetty automaattinen selvittelykeskukselle. ATH joka toimii linkkinä lähtöpiste liiketoimen ja pisteen sen päättymisestä.

4. Sähköinen siirrot, suorat talletukset, ja maksukortti maksut ja sähköisten maksujen käsittelee yleensä kautta automaattinen selvittelykeskukselle. ATH käytetään lähinnä silloin, kun ihmiset saavat talletukset suoraan tililleen työnantajaltaan.