Ero PVT. OY. Yritys ja LTD. YhtiöPVT. OY. Yritys vs LTD. Yhtiö

Yritysmaailmassa, lyhenteitä 'PVT. LTD. Yhtiö' ja 'LTD. Yhtiö' ovat hyvin tuttuja. 'PVT. LTD. Yhtiö' tarkoittaa 'yksityistä, osakeyhtiö', kun taas 'LTD. Yhtiö' kuin 'julkinen, osakeyhtiö.' Sen nimen, se merkitsee, että sekä tyypin yhtiöiden on rajoitettu velat tulee sisäistä finanssikriisin kuin konkurssi. Tyyppi osakeyhtiö on ensisijainen ero näiden kahden välillä. Siinä myös sävyttää ylimääräistä eroja.

Yksityiset, osakeyhtiö on yritys, joka on ominaista pienempi ja rajoitettu määrä osakkeenomistajia. Omistusoikeus Tämäntyyppisen yrityksen on käsissä 2 osakkeenomistajaa (vähintäänkin) ja jopa 50 tai niin kuin enimmäismäärä. Merkit joilla asemaa osakkeenomistajat ovat usein ihmisiä samassa ympäristössä, kuten perheen, ystävien ja läheisiä, jotka tuntevat toisensa monessa mielessä. Tämän ominaisuuden ansiosta rajavastuuyhtiöstä jonkinlaisena yhteistyön arvoa yrityksen.

Koska yksityinen, osakeyhtiö koostuu läheistä sukua ihmisille, osakkeet yhtiössä on myös yksityisiä ja siirretään osakkeenomistajille. Osakkeita ei voida siirtää ilman toisen osakkeenomistajan 'hyväksyntää eikä sitä voida pidetään julkisella väliaineessa kuten pörssissä. Transactions yksityisellä, osakeyhtiö eivät ole avoinna yleisölle, eikä julkinen tarjous tehdään. Vaikka myynti on yksityinen ja tapahtuma ei ole listattu pörssissä, on olemassa kirjaa, ja se annetaan valtion viraston, joka käsittelee tällaisia ​​asioita. In siirtämällä osuus yhdestä osakkeenomistaja toiseen, olisi kutsu. Osakkeiden olisi myydään yksityisesti.

Yleisö, osakeyhtiö (tunnetaan myös LTD. Yhtiö) nimensä, on avoin verrattuna yksityiseen, osakeyhtiö. Osakkeenomistajille tämäntyyppisen yrityksen vaihtelevat, koska se on avoin kaikille kiinnostuneille osapuolille Osakkeenomistajat voivat alkaa niinkin alhainen kuin seitsemän jäsentä ja se voi saavuttaa mitään rajaa eikä varmasti useita.

Osakkeenomistajien lukumäärä on rajoitettu, ja ne palvelevat myös hallituksen.
Julkinen luonne tämäntyyppisen yrityksen tekee kauppaa osakkeiden helpompaa. Osakkeita voidaan vapaasti käydä kauppaa pörssissä ilman keskustelua tai lupaa muista tai enemmistöosakkaina. Tämä on osoitus miten osakkeita ovat kaikille avoimia.

Jotta aloittaa siirron, on avoin kutsu kautta mainos yleisölle. Koska on olemassa monia osakkeenomistajia ja kiinnostuneet ostajat vapailla markkinoilla, kaupankäynti tapahtuu usein, ja paljon osakkeita vaihtaa omistajaa samoin.Records julkisen, osakeyhtiö ovat avoinna valvonnan osakkeenomistajilleen. Yhtiökokous valitsee hallituksen, mutta enemmistöosakas toimii lähes yhtä jonkin verran yrityksen omistaja.

Yhteenveto:

1. Ero kahta osakeyhtiö on niiden luonteen ja luonnetta. Yksityiset, osakeyhtiö, kuten nimikin kertoo, on yhteinen rajoitettu määrä osakkeenomistajia; sen liiketoimet neuvotellaan pois yleisön, ja se yleensä on mahdollista pienyrityksissä. Toisaalta, yleisön osakeyhtiö on yritys, joka on avoin kaikille kiinnostuneille osakkeenomistajille paljon avoimuutta transaktioiden kirjaa ja muuta toimintaa.

2. osakkeenomistajat yksityinen, osakeyhtiö yleensä rajoitettu perheen, ystävien ja muiden lähipiirinsä, kun jokainen on kutsuttu olemaan osakas julkinen, osakeyhtiö. Enimmäismäärä osakkeenomistajien on alle 100 yksityinen yritys katsoo, että on rajaton määrä osakkeenomistajien julkinen, osakeyhtiö.

3. On myös eroja siinä, miten osakkeita siirretään yhdestä osakas toiseen. Osakkeiden yksityinen yritys kokee hyväksyntää kaikilta osakkeenomistajilta ja kutsu. Kaupalla ei ole julkisesti nähtäväksi. Kaikki nämä ovat ristiriidassa julkisen, osakeyhtiö, jossa osake on listattu ja myydä vapaasti pörssissä. Tämä voidaan tehdä vapauden ja ei kehittynyt ilmoitusta. Nämä tiedostot ovat myös saatavilla tarkastella yleisön (osakkeenomistajat, tässä tapauksessa).