Ero MGIB ja Post-9/11MGIB vs Post-9/11

MGIB ja Post-9/11 kahdenlaisia ​​GI (hallituksen Annettu) laskut, jotka koskevat ihmisten puolustusvoimien ne luokitellaan miesten ja naisten aktiivinen velvollisuus, veteraanit, sotilaallinen puolisot, ja huollettavia.

Nämä GI Laskut auttaa tarjoamalla taloudellista tukea koulutukseen, liike, ja asuntolainoista. Useammin, laskut ovat usein käytetään rahoittamaan sotilaallisia koulutusta aktiivinen-duty jäseniä tai veteraaneja.

Montgomery Bill Active Duty (tai MGIB) tunnetaan myös vanha GI Bill. Bill tarjoaa 36 kuukautta (tai 3 vuotta) koulutustukea. Rahat käytetään maksaa kouluun liittyvät kulut, kuten koulun opetusta tai palkkioita tahansa koulunkäyntiin. Se voi kattaa koulutusohjelmissa, verkko-opetusta, ja muussa koulutuksessa kuten ammatillista, teknistä tai kirjeitse. Sitä voidaan soveltaa myös oppisopimus, työtä tai lentokoulutus.

Kelpoisuuden MGIB ohjelma sisältää rekisteröitymisestä ohjelman, vähintään kahden vuoden aktiivinen velvollisuus, ja kuukausittain palkka vähennetty on $ 100.

Avustuksella päässä MGIB ohjelmasta tulisi hyödyntää sisällä 10 vuoden vastuuvapauden. Ohjelma antaa suoraa taloudellista tukea tietyllä ja kiinteän kuukausittaisen kiinteän määrän on rekisteröitynyt.

MGIB Ohjelma on enemmän vaihtoehtoja tai kattavuutta kannalta oppilaitoksissa. Kuitenkin sen ei 't säätää muita kuluja, kuten kirjat, asuminen, jne. Myös etujen perinteisesti ole siirrettävissä sotilaallisiin puolisoille tai huollettavia elleivät ne ole osa reenlistment olosuhteissa.Toisaalta, Post-9/11 GI Bill on hiljattain GI Bill kanssa samaan tarkoitukseen. Kuten MGIB ohjelma, se tarjoaa saman 36 kuukauden ajan (3 vuotta) koulutuksen apua.

On pieniä eroja MGIB ja Post-9/11 laskuja monilla aloilla. Yksi on kelpoisuus. Jokainen sotilas aktiivinen velvollisuus 90 päivää sen jälkeen,
11 syyskuu 2001, voidaanko tätä ohjelmaa. Myös tällaista apua on ainoa tehokas 15 vuoden kuluessa vastuuvapauden. Toinen asia harkita kattavuutta apua. Ohjelma antaa apua ihmisille tavoitteena koulutusohjelmiin 100 prosentin kattavuus opetusta ja koulun muun liittyvät kulut. Maksu suoraan annetaan hyväksytyn koulu tai oppilaitos. On lisäksi stipendi kirjoja ja asumiseen.

Toinen merkittävä ero vanhan ja uuden GI Laskut on, että ohjelma hyödyt voivat olla siirrettävissä sotilaallisia puolison tai huollettavia jälkeen sponsori on valmis 10 vuoden palvelun. Vaatimukset ja kelpoisuus sekä sponsoreiden ja huollettavien tarvitaan myös.

Yhteenveto:

1. Sekä MGIB ja Post-9/11 GI Laskut ovat molemmat ohjelmat antamaan taloudellista tukea sotilaita, puolisot, ja huollettavia.
2. MGIB Bill tunnetaan Montgomery Bill Active Duty ja luotiin vuonna 1984, kun Post-9/11 Bill, kuten sen nimikin kertoo, luotiin vuonna 2008 varusmiestä tapahtuman jälkeen 11. syyskuuta 2001 alkaen.
3. Sekä MGIB ja Post-9/11 Laskut tarjoavat 36 kuukautta tai 3 vuotta taloudellista tukea koulutuksen aktiivisen-duty tai veteraani sotilasta. Vähäisiä eroja aloilla kattavuus, kelpoisuus, ja ohjelma elinikä.
4. MGIB on suoritettava 10 vuoden vastuuvapauden taas Post 9/11 voidaan käyttää 15 vuotta. Sillä MGIB ohjelma, sotilas on rekisteröityä ohjelmaan, on oltava aktiivinen velvollisuus vähintään 2 vuotta, ja on jaettava $ 100 kuukausittain ohjelman. Kelpoisuus Post-9/11 ohjelma voi olla palvelleiden sotilaiden niin vähän kuin 90 päivän kuluttua 9/11.
5. Normaalioloissa MGIB edut ovat siirrettävissä paitsi reenlistment olosuhteissa. Post-9/11 hyödyt voivat olla siirrettävissä jättämisen jälkeen ja määrittäminen tukikelpoisuuden sekä sponsorin ja riippuvainen. Kymmenen vuotta on myös vaatimus, jonka mukaan sponsori.