Eroa laskentatoimi DegreeKirjanpito vs Finance Degree

Termit laskentatoimen ja rahoituksen tulee aina olla lähde hämmennystä opiskelijoiden siitä, mitä oikeastaan ​​erottaa kaksi. Termi kirjanpito, yleensä, on keino, jonka avulla kirjanpito valmistetaan, analysoidaan ja tulkitaan. Sitten ne heijastuvat hyvin valmistautunut tilinpäätöksessä. On kirjanpito periaatteita, joita on noudatettava aikana tilinpitomenettelyjä, ja näitä kutsutaan GAAP (Generally Accepted Accounting Principles).

Päätelmiä valmistellun tilinpäätöksestä voidaan sitten käyttää päätöksenteon, erityisesti silloin, kun ne ovat luonteeltaan taloudellisia, tai auttaa valottaa aiemmin taloudellisten suunnitelmien voisi auttaa muovaamaan tulevaisuutta. Tilitietoja on yleensä ilman virheitä ja bias siksi sitä pidetään melko luotettavana ja ajaton päätöksentekijöille käyttää vaikutusta päätettäessä yrityksen 'taloudellinen tulevaisuus.

Accounting on yleensä ollut olemassa jo vuosia verrattuna rahoitusta. Kirjanpidon aste on erityisiä Tutkimuskohteita, jotka sisältävät kirjanpidon, kustannuslaskenta, tilintarkastuksen ja verotuksen. Laskentatoimen liittyy tutustuttaessa käyttäjät tilitietoja, ja miten kunkin informaatio jaetaan kahden käyttäjän, eli kirjanpidon ja johdon laskentatoimen. Taloudellinen tilitietoja on ulkoisille käyttäjille, kuten velkojien ja sijoittajien, kun taas johdon käyttää tilitietoja sisäisten käyttäjien päätöksenteon kannalta.Financial tutkimukset, toisaalta, pyörivät kolme toisiinsa kentät: Macroeconomics C nimenomaan pääomamarkkinoilla; sijoituksia C joka pääasiassa käsittelevät eri sijoituskantaansa saatavilla yritysten ja yksilöiden; ja yritysten rahoituksen C, joka käsittelee varsinaisen yrityksen johtamiseen.
Selvityksiin liittyy tarkastellaan alueita investointeja yrityksille sekä yksityisille. Se 's tärkeää hankkia taitoja sijoitustutkimuksen, jotta saadaan selville, onko mahdollista projektien. Opit myös johdon rahoitetaan tutkimuksia, varustaminen sinulle taitoja, joiden avulla yksi käsittelemään rahoituspalveluja olevan yrityksen. Myös sisällä johto- rahoitus, on analyysi taloudellisen tuloksen yrityksen. kysymykset käsittelevät käyttöpääoma, varastotasot, luotto tasolla, ja käteistä tilalla, kuuluvat kaikki johdon rahoitusta.

Yhteenveto:
Kirjanpito yleensä käsittelee valmisteluun kirjanpidon, kun taas talous käsittelee investointeja, makrotalous ja yritysten rahoituksen.
Kirjanpitotodistuksella jaetaan yleisesti kirjanpidon, kustannuslaskenta, tilintarkastus- ja verotus, kun taas rahoitus käsittelee yleisesti makrotalouden ja vastaavat.