Ero Treasury Laskut ja BondsTreasury Bills vs Bonds

Ihmiset yleensä säästää osan tuloistaan ​​sijoitetaan osaksi jotain, joka antaa heille lisätuloja tai voittoa. Ne voidaan sijoittaa kiinteistöihin, varastot, sijoitusrahastot, Forex, kulta, tai valtion arvopapereita.

Arvopaperit ovat rahoitusinstrumentteja, jotka on myönnetty jonkin hallituksen. Ne ovat matalan riskin sijoituksia, koska ne ovat tukena hallitus. Ne käydään kauppaa toisen asuntoluottomarkkinoiden jossa varastot, joukkovelkakirjat, optiot, ja arvopapereita ostetaan ja myydään jälkeen tarjottu listautui (IPO) ensimarkkinoilla.
On olemassa neljänlaisia ​​arvopaperit:

Treasury Notes jotka erääntyvät vaihtelee yhdestä kymmeneen vuoteen maksetut korot puolivuosittain.
Treasury Inflaatio-Protected arvopapereihin, jotka erääntyvät 5, 10, ja 30 vuotta vakiokorkokannan. Periaate nousut ja laskut mukaan Kuluttajahintaindeksi (CPI), jota käytetään mittaamaan inflaatiota.
Valtion velkasitoumukset (T-Bills), jotka erääntyvät yhden vuoden tai alle vuoden. Sen sijaan, että maksaa korkoa erääntymispäivänä, nimellisarvo T-laskuja diskontataan.

Weekly huutokaupat T-esitykset pidetään kanssa $ 100 minimi ostopakkoa. Ne lunastetaan joka torstai rahoituslaitoksissa, kuten pankit suurimpana ostajille. T-laskut yksilöidään komitea Uniform Security Identification Procedures (CUSIP) numerot.
T-esitykset ovat vähiten riskialttiita investointeja verrattuna muihin arvopapereihin ja joukkovelkakirjojen tarjotaan sijoittajille. Niitä voi ostaa verkosta ja maksettava verkossa tai Internet-pankki. Tässä on kaava laskennassa saanto T-esitykset:
Alennus Saanto (nimellisarvo-ostohinta / nimellisarvo) x (360 / vrk asti juoksuaika) x 100%Treasury Bonds (T-Joukkovelkakirjalainat), jotka erääntyvät 10 30 vuotta. Toisin kuin T-esitykset, T-Joukkovelkakirjalainat maksettava korkoa puolivuosittain. Kuten T-esitykset niitä myös myydään huutokaupalla kuitenkin vähintään nimellisarvo $ 1000.

T-Joukkovelkakirjalainat ovat velkasitoumuksiin hallitus, joka tukee sen luotto- ja vapautetaan maksuista. Määrä, joka on nostettu T-Joukkovelkakirjalainat pidetään lainan hallituksen jota se käyttää hankkeiden rahoittamiseen.
Kuten T-esitykset niillä käydään kauppaa ensisijainen ja toissijainen markkinoilla. Haitta T-Joukkovelkakirjalainat on, että se on pitkä ajan kuluttua, ja sijoitetun rahan ei voi ansaita niin paljon kiinnostusta kuin sen pitäisi olla, jos sijoittanut jossain muualla. Kiinnostus on kiinteä, ja tällainen side ei ole vaadittaessa maksettavaa, eli se ei voi lunastaa ennen eräpäivää.

Yhteenveto:

1. Valtion velkasitoumusten tai T-esitykset ovat valtion arvopapereihin, jotka erääntyvät enintään vuoden aikana Treasury Bonds tai T-Joukkovelkakirjalainat ovat valtion arvopapereita, jotka erääntyvät 10 vuotta, 30 vuotta eniten.
2. T-esitykset eivät maksa korkoa. Sen sijaan niiden nimellisarvo diskontataan huutokaupalla. T-Joukkovelkakirjalainat maksettava korkoa puolivuosittain.
3. pienin nimellisarvo T-laskuja on $ 100, kun taas pienin nimellisarvo T-Joukkovelkakirjalainat on $ 1,000.