Ero CFD ja NDFCFD vs NDF

Rahoitusmarkkinoilla, rahaa on yhtä helppoa kuin menettää sen. Vaikka on olemassa vain kaksi lopputulokset, määrä tapoja päästä on vaikea laskea. CFD (Contract for Difference) ja NDF (ei toimiteta) ovat kaksi välinettä, joiden avulla rahaa virtaa ja on pari monia tapoja tehdä tai menettää rahaa. Suurin ero CFD ja NDF on, että NDF on puhtaasti rahallinen vaikka CFD ei ole. CFD voi liittyä vaihtoa hyödykkeiden tai palveluiden kun NDF vain liittyy rahan vaihtoa.

Toinen merkittävä ero näiden kahden välillä on käyttää useita valuuttoja käytettäessä NDF mutta ei välttämättä CFD. Vuonna Yksinkertaisimmillaan NDF on periaatteessa kaksi kollegansa, jotka ovat vedonlyönti valuuttakurssi kahden valuutan. Kun NDF tulee maksettavaksi, jompikumpi osapuoli ansaitsee tai tappioita riippuen suunnasta valuuttakurssi liikkuu.

Vuonna CFD kaksi osapuolet sopivat tavaroiden ostamiseen asetetulla upon hinnan tietyn ajan. Jos hinta laskee, ostaja menetetään rahaa, koska hän voinut ostaa sitä halvemmalla. Jos hinta nousi, ostaja tekee rahaa, koska hän ostaa sen halvempaa kuin vallitseva markkinahinta. CFD voidaan ottaa riski ja ansaita rahaa aivan kuin NDF, mutta sitä voidaan myös käyttää alentamaan riskiä, ​​että yhtiö ottaa. Hyvä esimerkki tästä olisi yritys, joka jatkuvasti tarvitsee ostaa tietty hyödyke. Kanssa CFD, että yhtiö on siis eristetty äkillisiä muutoksia hinnoitteluun että hyödyke. Se on melko samanlainen saada vakuutuksen auton.Viimeinen suuri ero NDF ja CFD on, että vaihto rahaa on vain fiktiivinen, NDF mutta ei CFD. CFD, rahaa ja tavaroita todella vaihtaa omistajaa, mutta vain ero muuttuu kädet NDF. Esimerkiksi. Yritykset A ja B luoda ja NDF kanssa dollaria ja euroa, jonka nimellisarvo 100 miljoonaa. Lopussa NDF, valuuttakurssin liikkuu 1%. Voittanut yhtiö tekee sitten 1% nimellismäärä yhteensä 1 miljoona. Tämä on kokonaismäärä, joka liikkuu eikä koko 100 miljoonaa.

Yhteenveto:

1. NDF on puhtaasti rahallinen vain kun CFD isn 't
2. NDF liittyy useita valuuttoja taas CFD doesnt 't