Ero maksukortti ja luottokorttiMaksukortti vs luottokortti

Ihmiset ovat joskus sekoittaa suhteen luottokortteja ja maksukortteihin. He ajattelevat usein yksi on synonyymi muiden. Mutta tosiasia on, että kaksi korttia eivät ole samoja.

Luottokortit ovat ne, jotka sallivat yhden tehdä ostoksia luotto järjestelmä ja sen avulla kääntyi saldosta. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa vähemmän kuin todellinen maksettava määrä ja tasapaino määrää voidaan kuljettaa seuraavaan kuukauteen 's luottoa. Toisaalta, maksukortit ovat niitä, jotka vaativat voit suorittaa maksun, mikä tarkoittaa, että et saa kuljettaa yli saldo seuraavan kuukauden.

Toinen ero luotto- ja maksuaikakortteja on luottolimiittejä. Maksu-kortit eivät anna luottolimiitit, mikä tarkoittaa, että voit olla rajaton luotto. Luottokortit ovat kiinteät luotto rajoitukset ja jos henkilö ylittää luottoraja, hieno veloitetaan.

Vaikka luottokorttien avulla henkilö on tasapainossa hänen tilille, lataa kortit eivät salli tällaista saldot. Kannalta kiinnostavia, maksukortit eivät tule mitään etua, koska ne eivät salli siirtää. Päinvastoin, luottokortit tulevat kiinnostusta, koska ne mahdollistavat siirtää luoton. Mutta hyvä osa on, että ei tarvitse maksaa mitään kiinnostusta luottokortteja, jos maksu suoritetaan ennen lisäajan.Kaikki maksu kortit tulevat vuosimaksua, kun taas vain jotkin luottokorttiyhtiöt periä vuosimaksuja.

Yhteenveto

1. luottokortit ovat ne, joka mahdollistaa yhden tehdä ostoksia luotto järjestelmä ja sen avulla kääntyi saldosta. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa vähemmän kuin todellinen maksettava määrä ja tasapaino määrää voidaan kuljettaa seuraavaan kuukauteen 's luottoa.
2. Charge kortit ovat niitä, jotka vaativat voit suorittaa maksun, mikä tarkoittaa, että et saa kuljettaa yli saldo seuraavan kuukauden.
3. Kaikki maksukortit tulevat vuosimaksua, kun taas vain jotkin luottokorttiyhtiöt periä vuosimaksuja.