Ero NRE ja NRONRE vs NRO

Henkilöt, joilla on NRI asema (Non Resident Indians) voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta, kun pankkitilin avaamiseen Intiassa, joka on NRE tai NRO tilille. Jokainen NRI kiinnostunut pankkitilin avaamisessa intialaisessa pankki voisi käyttää tietoa varianssi näiden kahden tilejä. Keskeisin käyttää näitä tilejä on laatusuhde palauttamista yksittäisistä 's ulkomailla pankki.

NRE tili on Non-Resident Ulkoinen pankkitilille rupiaa. Se voisi olla säästöt, nykyinen tai kiinteä talletustilille, ja avataan tallettamalla rahaa (valuuttana) ajankohtana aukon. Tämä voidaan tehdä muistiinpanoja, tai käyttämällä matkustajan 's tarkastuksia. Varat tämän tilin voidaan feely lähettää toiseen maahan.

Ulkomailla asuvan Tavallinen tili (NRO) on tavanomainen pankkitili, mutta avannut intialainen kansallinen joka aikoo tulla Non Resident Indian (NRI) ulkomailla. Tämä tili myöntää useimmat tarjoamia palveluja NRE tilin, mutta mitään kotiuttaminen toteutetaan tämän tilin tulee arkistoida RBI täyttämällä tarvittavat paperit.

Tilin avaamisesta

NRE tili voidaan avata erikseen, tai yhdessä toisen NRI ilman hyväksyntää edellyttäen, että varat siirretään vapaasti vaihdettavassa valuutassa. NRO huomioon kuitenkin myös yhteisesti avataan rupia liiketoimien ilman hyväksyntää, mutta yhteinen tili voidaan avata kertaluonteinen erä asuva.

Joka varat voidaan järjestää ja poistetaan joko tili?

Overseas rahalähetykset tai paikallisia kuuluvia varoja kertaluonteinen erä, joka lähetetään hänelle voidaan sen sijaan hyvitetään hänen NRE tai varoja voitaisiin siirtää toisesta NRE tili ylläpidetään Intiassa. NRE tilit sallia vain valuuttatalletuksiin, eikä rupiaa, vaikka rupia nostot ovat sallittuja tältä tililtä.
NRO järjestää varoja, jotka eivät ole oikeutettuja lähettää ulkomaille. Kuitenkin NRO tili sallii sekä valuutta- ja rupia talletukset, mutta nostot ovat vain rupiaa.

Verot kertyneet korotKertyneet korot on NRO tilille, sekä luotto saldot tämän tilin, verotettavaksi perustuu tilinhaltijan 's veroluokassa. Kuitenkin korot on NRE tilin kokonaan vapautettu tuloverosta, sekä runsaasti veron, joka olisi muuten veloitetaan hyvityssaldojen tilin. myös käteisellä lahjoja tälle tilille eivät houkuttele veroja.

Siirrot

Varat voidaan siirtää siitä NRE on NRO tilin, mutta varojen siirto peräisin NRO joka NRE ei ole sallittua. Kun siirtää NRO siitä NRE tili on tehty, varat pidetään ei palauteta, ja sellaisenaan niitä ei voi siirtää takaisin.

Yhteenveto:
NRE on ulkomainen ulkomaan tili, kun NRO on Non Resident Tavallinen huomioon; molemmat vaihtoehdot ovat käytettävissä NRIs.

NRE tili voidaan yhdessä avata kaksi NRIs, kun taas yhteinen NRO tarvitsee yhden NRI ja asukas.

NRE sallii vain valuuttatalletuksiin ja rupia nostot, kun taas NRO mahdollistaa sekä valuutta- ja rupia talletukset, mutta vain rupia nostoja.

NRO tili ansaitsee veronalaista etua, kun taas korot ja saldoihin on NRE tilillä ei veroteta lainkaan.