Ero Deed ja Deed of TrustDeed vs Deed of Trust

Kun joku ostaa kiinteistön, ratkaisuun on allekirjoittanut ostaja. Ratkaisu pidetään viimeinen vaihe osto, ja se on ensimmäinen askel omistamisen kotiin tai omaisuutta. Monet oikeudelliset asiakirjat ovat allekirjoitetaan aikana ratkaisua, ja yksi niistä on nimeltään teko.

teko
Teko on laillinen asiakirja, joka välittää, vahvistaa tai siirtää omistus- tai nimikkeen yhden henkilön, myyjä, toiselle, ostaja. Sekä ostaja ja myyjä pitäisi lukea ja katsaus teko hyvin huolellisesti, sillä se on kirjattu toimivalta, jossa kiinteistö ostaa tai myydä sijaitsee.
Teko voi olla joko yksipuolinen tai molemminpuolinen. Ne sisältävät valtakirjat, lisenssien, patentit, kuljetusvälineiden, tutkintotodistuksia tai palkkiot. Yhdysvalloissa, teot ovat synonyymi saantokirjan tai teko otsikko.
On olemassa kolme pääasiallista asioita, jotka on tarkistettava kauppakirjan:

Onko oikeudellinen kuvaus on oikein. Teko on verrattava annetun kuvauksen otsikossa sideaine saatu ratkaisua yhtiö maasta kirjaa.
Nimet 'myöntäjä' tai myyjä, ja nimet 'saaja' ostaja olisi kirjoitettu oikein.
Mikä on otsikko antaa omaisuutta? On monia pelejä, kuten 'ainoa omistaja', kun omaisuus on nimesi. 'Vuokralaisina mukaan kokonaisuudessaan', jos käytät omaisuuden puolison kanssa. 'Vuokralaiset yhteistä', jos käytät otsikon ystävän kanssa. On myös nimitystä 'yhteinen vuokralaisille oikeuksien edunjättäminen.'

Kauppakirjan luottamus
Joillakin US lainkäyttöalueilla kauppakirjan luottamus pidetään kiinnitys vaihtoehto. Tärkein asia kauppakirjan luottamus on, että se ei suoraan siirtää tai välittää omaisuutta suoraan myyjän ostajalle. Otsikko omaisuus siirretään edunvalvojan, joka on yritys tai luottamuksen joka omistaa omaisuutta otsikko laina turvallisuutta. Tätä kutsutaan myös 'escrow.'
Kun laina on maksettu kokonaan, otsikko siirretään ostajaa edunvalvojan, ja julkaisu on allekirjoitettu lainasta velvollisuus. Mikäli lainaa ei maksettu, omaisuus realisoidaan jonka edunvalvoja.
Jokaisella valtiolla on erilainen lakeja kauppakirjan luottamus. Tämä asiakirja on erittäin tärkeä ja sillä on seuraavat lausekkeet:

Due myyntiinTämä lauseke merkitsee, että kun omaisuus siirretään toiseen, laina tulee automaattisesti takia. Kukaan muu ei voi olettaa lainan kiinteistölle enää.

ennakkoperintärekisteriin rangaistus

Ostaja on ladattu rangaistus, jos hän maksaa lainan kokonaisuudessaan ennen eräpäivää.

Yhteenveto: