Ero BSE ja näppäräBSE? vs Nifty

'BSE' tarkoittaa Bombay Stock Exchange, ja 'näppärä' on indeksi NSE tai pörssi. Bombay Stock Exchange ja National Stock Exchange ovat kaksi tärkeintä pörsseissä Intiassa.

Vaikka Nifty on indeksi NSE, Sensex on indeksi käytetty Bombayn pörssiin. Verrattaessa kahta pörssit, BSE pidetään tärkein pörssissä.

Vaikka Sensex merkitsee kaikkien yritysten listattu Bombayn pörssiin, näppärä merkitsee yritysten listattu National Stock Exchange.

Bombayn pörssi, joka käynnistettiin vuonna 1875, on yksi vanhimmista pörssien Aasiassa. Kansallinen pörssissä aloitettiin vasta 1992. Kuten voidaan nähdä, Sensex muodostettiin indeksinä vuonna 1986.

Kun BSE 's Sensex koostuu vain 30 skriptejä eri aloilla, Nifty on 50 listat eri sektoreilla. Vaikka NSE on luettelo 200, se tulee noin 4000 BSE.

Bombay Stock Exchange, se on Sensex joka merkitsee suuria varastoja. Toisaalta, se on näppärä joka merkitsee suuria varastoja National Stock Exchange. Voidaan myös sanoa, että näppärä on avoimempi pohjainen kuin Sensex.

Kun tarkastellaan sanat, 'näppärä' on johdettu yhdistelmä 'N', joka tarkoittaa 'kansallinen' ja 'ifty', joka tarkoittaa 'viisikymmentä.' 'Sensex' sanotaan viitata herkkyys indeksi Bombayn pörssistä.

Yhteenveto1. 'BSE' tarkoittaa Bombay Stock Exchange, ja 'näppärä' on indeksi NSE tai pörssi.

2. Vaikka 'Sensex' merkitsee kaikkien yritysten listattu Bombayn pörssiin, 'näppärä' merkitsee yhtiöt listattu National Stock Exchange.

3. Bombay Stock Exchange, joka käynnistettiin vuonna 1875, on yksi vanhimmista pörssien Aasiassa. Kansallinen pörssissä aloitettiin vasta 1992.

4. Kun BSE 's Sensex koostuu vain 30 skriptejä eri aloilla, Nifty on 50 listat eri sektoreilta.

5. Vaikka NSE on luettelo 200, se tulee noin 4000 BSE. Näppärä on avoimempi-pohjainen kuin Sensex.

6. Nifty on johdettu yhdistelmä 'N', joka tarkoittaa 'kansallista' ja 'ifty', joka tarkoittaa 'viisikymmentä.' Sensex sanotaan viitata herkkyys indeksi Bombayn pörssistä.