Ero Grant ja Scholarship Grant vs? apuraha

Koulutus on kallista, varsinkin osallistumalla college ja yliopisto nykypäivän 'taloudessa. Ihmisten on hieman vaikea antaa tarpeisiin heidän perheilleen, saati koulutuksen lapsensa. Vaikka jotkut vanhemmat säästää tarpeeksi lapsilleen' s koulutus kaikki eivät ole onnekas.

Opiskelijoille, jotka ovat todella kiinnostuneita viimeistely tutkinto ja jolla on parempi tulevaisuus, on olemassa useita vaihtoehtoja ne voivat harkita, jotta he pystyvät rahoittamaan koulutukseen. Kaksi näistä vaihtoehdoista ovat apurahat ja stipendit.

Opintovaliokunnan ovat rahaa anneta organisaatioiden tai hallitus rahoittaa opiskelijan 's koulutus. Vaikka hakemisesta kukaan ei ole kovin helppoa, kun sovellus on hyväksytty opiskelija doesnt' t on maksettava summa takaisin.

Vaikka apurahat ja stipendit ovat ilmaista rahaa annetaan henkilöille, ne eroavat paljon tapoja.

Avustus on rahaa, joka annetaan hallituksen tai muiden voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, yritysten ja säätiöiden opiskelijoille ja muille henkilöille. Se annetaan tavallisesti rahoittaa hankkeita opiskelijoille, jotka osallistuvat kollegion ja yliopisto ja henkilöille, jotka ovat joutuneet luonnonkatastrofien ja niille, jotka haluavat aloittaa pienyritys.Kun on olemassa epätasapaino perittyjen verojen määrän ja hallituksen 's menoja, avustukset annetaan ulos luoda tasapaino näiden kahden välillä. Apurahat annetaan perustuvat henkilön' s taloudellinen tarve. Kun avustus on hyväksytty, henkilö, jolle se on myönnetty doesnt 't tarvitse maksaa takaisin.

Vaatimukset hakemuksesta avustusta eivät ole niin vaikea noudattaa. Opiskelija on esitettävä ehdotus luovuttajalle. Kun ehdotus on hyväksytty ja on meneillään, ne tulee raportoida edistymistä niiden hankkeen luovuttajalle.

Apuraha on rahaa, jotka hallitus, perustukset, yritykset ja muut voittoa tavoittelemattomat organisaatiot opiskelijoille, jotta voidaan rahoittaa opintojaan. Sen tarkoituksena on rahoittaa heidän koulutukseen ja se voi olla kokonaan tai osittain stipendi.

Se on enemmän vaatimuksia, Usein edellytetään opiskelijoiden säilyttää tietty GPA ja vievät tietty määrä luotto tuntia ensimmäisten 12 kuukauden aikana. On myös tärkeää huomata, että stipendit ovat yleensä annetaan mukaan opiskelijan 's akateeminen, urheilu, tai muita saavutuksia. Joten jos excel tietyllä alueella, kuten urheilu, odottaa tarjotaan apurahan tai kaksi.

Yhteenveto
1. Avustus on rahaa annetaan vapaasti yksilöille rahoittamaan koulutukseen, projekteja, tai liike, kun apurahat on rahat annetaan vapaasti opiskelijoille vain.
2. Avustuksia ei ole kovin tiukkoja vaatimuksia ja kun ne on myönnetty henkilölle, ne pohjimmiltaan omistavat rahaa ja ei paljon niiltä vaaditaan, kun taas apurahat ovat tiukempia niiden vaatimukset, jotka edellyttävät opiskelijoiden säilyttää tietty GPA.