Ero ILEC ja CLECILEC vs CLEC

'ILEC' on lyhennetty muoto 'Vakiintuneet Local Exchange Carrier,' ja 'CLEC' on lyhyt muoto 'Kilpailukykyinen Local Exchange Carrier.' ILEC ja CLEC muodostettiin pian telelakia 1996 oli hajoamiseen monopoli AT \u0026 amp; T ja Bell Systemsin vuonna 1984, joka johti ILEC ja CLEC.

Vakiintuneet Local Exchange Carrier on yritys, joka on ominaista tarjoamalla paikalliset puhelinpalvelu. ILEC omistaa suurimman osan silmukoita ja tilat huolto- alueella. Competitive Local Exchange Carrier on yrityksiä, joiden tiedetään tarjota vaihtoehdon palvelun ILEC alueellaan. CLEC on yhdistelmä uusia kilpailijoita alan. Kilpailukykyisen Local Exchange Carrier on niille yrityksille, jotka ovat vuokratilan vakiintuneelta Local Exchange Carrier.

CLEC on aina kilpaile ILEC joka on jo vakiintunut, paikallinen puhelin tarjoaja. Yksi keskeinen ero vakiintunut Paikalliset Exchange Carrier ja kilpailukykyisen Local Exchange Carrier on, että ILEC tarjoaa palvelua yleisölle, ja CLEC on oikeus kilpailla että yrityksen, mutta ei ole velkaa tarjota samassa tasossa palvelun.Vakiintunut Paikalliset Exchange Carrier voidaan myös sanoa olevan palveluntarjoajalle tietyllä maantieteellisellä alueella. Esimerkiksi vanha AT \u0026 amp; T on ILEC joka tarjoaa palvelua tietylle alueelle.
Erilaiset lait ja säännöt koskevat sekä ILECs ja CLEC: ien. Määräykset CLEC: eillä ovat aivan erilaiset kuin ILECs.

Yhteenveto:

1. 'ILEC' on lyhennetty muoto 'Vakiintuneet Local Exchange Carrier,' ja 'CLEC' on lyhyt muoto 'Kilpailukykyinen Local Exchange Carrier.'
2. Se oli hajoamiseen monopoli AT \u0026 amp; T ja Bell Systemsin vuonna 1984, joka johti luomiseen ILEC ja CLEC.
3. Yksi keskeinen ero vakiintunut Paikalliset Exchange Carrier ja kilpailukykyisen Local Exchange Carrier on, että ILEC tarjoaa palvelua yleisölle, ja CLEC on oikeus kilpailla että yrityksen, mutta ei ole velkaa tarjota samassa tasossa palvelun.
4. Vakiintuneet Local Exchange Carrier on yritys, joka on ominaista tarjoamalla paikalliset puhelinpalvelu. Competitive Local Exchange Carrier on yrityksiä, joiden tiedetään tarjota vaihtoehdon palvelun ILEC alueellaan.