Ero Suoraveloitus ja kestotilausSuoraveloitus vs Standing Order

Jos olet tekemässä liiketoimintaa, joka tarvitsee asianmukaista ja säännöllinen kassavirta, sinun on tunnettava sekä termejä, jotka ovat 'suoraveloituksen' ja 'kestotilaus.' Molemmat näistä vaihtoehdoista tehdään vastaavaan tarkoitukseen, joka on mahdollistaa pankkisi säännöllisiä maksuja yrityksen tilille. Molemmissa vaihtoehdoissa, sinun täytyy valita tarvittavan määrän, jonka haluat maksaa jälkeen säännöllisin väliajoin. Lyhyesti, nämä kaksi vaihtoehtoa ovat yksinkertaisin laskutus maksuratkaisuja.

Nyt kun teet kestotilauksen kuin maksutapanasi, niin on olemassa kaksi pääasiallista haittoja liittyy tällä menetelmällä. Ensinnäkin, et voi muuttaa maksun summa ilman peruuttamista vanhempien määriä. Tämä tarkoittaa sitä, että aina tarvitse tehdä pienikin muutos maksun summa, sinun täytyy tehdä uusi tili joka maksaa paljon hallinnon maksuja. Tällä tavoin menettää paljon rahaa hallinnon palveluja. Toiseksi, jos maksua ei suoriteta yrityksesi tilille jostain syystä, niin se voi kestää jopa kuukauden ilmoittamaan, että maksua ei ole suoritettu. Tämä on myös vakava ongelma, koska se voi häiritä kassavirta liiketoiminnan.

Näiden kahden haittoja, ihmiset edelleen käyttää kestotilaus heidän maksutavan, ja ainoa syy, joka on sen yksinkertaisuus. Menettely tehdä kaikkea on hyvin yksinkertainen, ja ei ole valtava määrä paperityötä jonka pitäisi estää sinua hyväksymästä tätä menetelmää.Toisaalta, suoraveloitusta sopii paremmin yrityksen tarpeisiin, ja sillä on useita etuja verrattuna kestotilaus. Ensimmäinen etu on, että voit muuttaa hinnoittelua ja maksun määrä milloin tahansa ilman ylimääräistä paperityötä tai hallintokuluja. Voit myös tarjota joitakin houkuttelevia maksuehtoja asiakkaillesi, jotka voivat tehdä liikesuhteita paremmin. Suurin etu, jonka suoraveloitus tarjoaa on asiakkaan 's turvallisuus. Tämä on aivan uusi palvelu, mutta se on erittäin tehokas. Voit tarjota ennalta määriteltyjen turvallisuusvaatimusten vaihtoehto asiakkaan, joka varmistaa, että jos jokin vialla maksu suoritetaan läpi joitakin väärinkäsityksiä, niin että voidaan palauttaa pankin ilmoitusta. Nämä ovat etuja, jotka suoraveloitusta on yli kestotilaus. suoraveloitus on käytössä näinä päivinä, ja ihmiset luottavat tätä menetelmää niiden toistuvat maksut suoritetaan.

Nämä ovat kaikki faktoja molemmat näistä menetelmistä. Nyt valinta täysin riippuvainen yrityksen tarpeet. Jos tuntuu pysyvän järjestyksessä on parhaiten yrityksesi, voit valita tämän vaihtoehdon. Kuitenkin edellä esitetystä nähdään selvästi, että suoraveloitus on suotuisampi liiketoiminnan ja myös asiakkaille. Tämä keskustelu ei ole pakottaa teitä tekemään mitään, mutta sen ydin tarkoituksena on valaista ajatuksiasi niin, että voit tehdä oikean päätöksen itse. Joten analysoida yrityksen tarpeisiin ja valita paras menetelmä.
Yhteenveto:

* Molemmat menetelmät palvelevat samaa tarkoitusta maksat toistuvat maksut.
* Kestotilaus on hieman viallinen kuin suoraveloitus.
* Enemmän kustannukset annettavaksi maksut kestotilaus.
* Ihmiset valitsevat kestotilaus vuoksi yksinkertaisuus menettelyn.
* Suoraveloituksen antaa joustavampia ja asiakkaiden turvallisuutta, joka voi parantaa liikesuhteita.