Ero BKT ja kansantuloBKT vs. Kansantulo

'BKT' tai Bruttokansantuote ja Kansantulo ovat taloudellisia termejä, jotka liittyvät rahoituksen maan.

Kansantulo on kokonaisarvo kaikkien palvelujen ja tavaroiden, jotka tuotetaan maan sisällä ja tulot, joka tulee ulkomailta tietyn ajan, yleensä yksi vuosi.

Bruttokansantuote määritellään tavaran arvon ja palvelut syntyvät maan sisällä. BKT, joka perustuu omistukseen, mittaa yleinen taloudellinen tuotos maan. BKT määrää myös paikallisia tuloja kansakunnan. Kansantulo määrittää yleinen taloudellinen terveyttä maan suuntaukset talouskasvu, osuudet eri tuotantoalojen, tulevaa kasvua ja elintasoa.

Bruttokansantuote, bruttokansantulo, ja bruttokansantuloon ovat tekijöitä, jotka määräävät kansantulosta. Yleensä nämä kolme menetelmää käytetään määrittämään Kansantulo. Tuote tai lähtö on menetelmä, joka arvioi kokonaisarvo palvelujen tuottaman maassa. Tulomenetelmä otetaan huomioon kokonaistulot eri tuotantovälineitä. Sitten on menojen menetelmä, jossa summa aiheutuneista kustannuksista otetaan huomioon.Laskelmassa BKT monet tekijät, kuten palveluiden ja tuotettujen tavaroiden vienti, ja valtion / yksityisten menojen käytetään. Hyvin yksinkertaisella kaavalla, BKT voidaan laskea. Yleinen kaava määrittämiseksi BKT on C + G + I + NX jossa 'C' on National kulutusta, 'G' on koko valtion menoja, 'I' on määrä yritysten pääomasta sekä 'NX' on nettovienti miinus kokonaistuonnista.

Yhteenveto:

1. Kansantulo on kokonaisarvo kaikkien palvelujen ja tavaroiden, jotka syntyvät maan sisällä ja tulot, joka tulee ulkomailta tietyn ajan, yleensä yksi vuosi.
2. Bruttokansantuote määritellään tavaran arvon ja palvelut syntyvät maan sisällä.
3. Bruttokansantuote, bruttokansantulokomitealle ja bruttokansantuloon ovat tekijöitä, jotka määräävät kansantulosta. Yleensä nämä kolme menetelmää käytetään määrittämään Kansantulo.
4. BKT: n laskennan, monet tekijät, kuten palveluiden ja tuotettujen tavaroiden vienti, ja valtion / yksityisten menojen käytetään.