Ero Kumulatiivinen GPA ja Overall GPAKumulatiivinen GPA vs Overall GPA

Ei ole paljon eroa kumulatiivinen GPA ja yleistä GPA. Termi 'GPA' tarkoittaa keskiarvolla. Kumulatiivinen GPA on luokan olevan keskimäärin kaikki laadut opiskelija on kiinnitetty lukukauden tai aikavälillä. Kuitenkin yleinen GPA voidaan määritellä keskiarvo kaikista kumulatiivinen GPA 's, jotka opiskelija on taattu kaikissa lukukautta ja kaikki kursseja lukukaudessa.

Laadut voidaan määritellä mittaukseen joiden työteho kohteessa. Suurin osa jatko-ja jatko laitokset ympäri maailmaa mitata suoritustaso opiskelijoiden tiettyyn aiheeseen kautta laadut. Asteet voidaan määrittää kirjaimin, kuten A, B, C, D, tai F. Nämä laadut voidaan tulkita eri tavoin. Jokainen instituutti on erilainen tulkinta, joka on laatua ja sen laajuuden. Tässä on esimerkki yhdestä luokitukset.

AExcellent, 4 asteikolla 4.
BGood, 3 asteikolla 4.
CAverage, 2 asteikolla 4.
DPoor, 1 asteikolla 4.
FNot tyydyttävä / Fail, 0 asteikolla 4.

Joissakin maissa näitä laadut tulkitaan olevan erilaisia ​​merkkejä. Esimerkiksi, jos opiskelija saa 'A' grade, se tarkoittaa, että hän on tehnyt yli 75 pisteellä 100. Mutta tämä skaalaus prosenttiosuus voi myös vaihdella maittain.kumulatiivinen GPA
Kumulatiivinen GPA (keskiarvolla) voidaan määritellä keskiarvo kaikkien laadut että opiskelija on saanut koko lukukauden tai aikavälillä tutkimukset. Tämä laskelma koskee kaikkia aiheita. Se voidaan helposti ymmärtää tämän esimerkin. Erityisessä lukukausi, opiskelija saa 'A A' ja 'B' arvosanoja. Tämän oppilaan, kumulatiivinen GPA on keskimäärin 4, 4 ja 3, joka tulee ulos on 3. 67. Tässä oletamme, että koulu mittaa on 4 pisteen asteikolla. Joissakin kansat, tämä luokittelu suorituskyky tapahtuu 10 pisteen asteikolla.

Kaiken GPA
Kaiken GPA (keskiarvolla) voidaan määritellä keskiarvo kaikkien kumulatiivinen GPAs että opiskelija on taattu kaikissa kurssien koko akateemisen kesto. Tämä voidaan selittää helposti esimerkin. Jos opiskelija 's pistemäärä kumulatiivinen GPA neljässä kannalta on 4, 4, 3. 5, 3. 5, sitten hänen yleistä GPA on 3. 75.

Yhteenveto:

1. Kumulatiivinen GPA on keskimäärin arvosanan tietyn lukukauden tai aikavälillä kun taas yleinen GPA on keskiarvo kaikkien kumulatiivinen GPAs.
2. Absoluuttinen suorituskyky opiskelijan arvioidaan pohjalta yleistä GPA eikä perusteella kumulatiivinen GPA.
3. kumulatiivinen GPA on pisteet, että opiskelija on saanut viimeisimmän instituutin kun taas yleinen GPA myös siirto laadut samoin.