Ero KML ja SMLKML vs SML

KML tarkoittaa Capital Market Line, ja SML tarkoittaa Security Market Line.

KML on linja, jota käytetään osoittamaan tuotto, joka riippuu riskitöntä tuotto ja riskitasot tietyn salkun. SML, jota kutsutaan myös ominaista Line, on graafinen esitys markkinoista 's riskin ja tuoton tiettynä ajankohtana.
Yksi erot KML ja SML, miten riskitekijät mitataan. Vaikka keskihajonta on mitata riskiä KML Beta kerroin määrittelee riskitekijöitä SML.
KML mittaa riskiä keskihajonta, tai yhteensä riskitekijä. Toisaalta, SML mittaa riskiä beeta, joka auttaa löytämään turvallisuus 's riski rahoitusosuus salkun.
Vaikka Capital Market Line kuvaajia määritellä tehokas salkkuja, Security Market Line kuvaajia määritellä sekä tehokkaita ja tehoton salkkuja.

Vaikka laskettaessa palaa, odotettu tuotto salkun KML näkyy pitkin Y- akselia. Päinvastoin, sillä SML, paluu arvopapereiden näkyy pitkin Y-akselia. Keskihajonta salkun näkyy pitkin X-akselia varten KML, kun taas, Beta turvallisuus näkyy pitkin X-akselia varten SML.

Jos markkinat portfolio ja riskitöntä varat määräytyvät KML, kaikki turvallisuus tekijät määräytyvät SML.
Toisin Pääomamarkkinapäivillä Line, Security Market Line näkyy odotettu tuotto yksittäisten omaisuutta. KML määrittää riski tai palauttaa tehokasta salkkuihin, ja SML osoittaa vaaraa tai tuoton yksittäisten kalakantojen.

No, Pääomamarkkinapäivillä Line katsotaan olevan parempi mitattaessa riskitekijöitä.

Yhteenveto:1. KML on linja, jota käytetään osoittamaan tuotto, joka riippuu riskitöntä tuotto ja riskitasot tietyn salkun. SML, jota kutsutaan myös ominaista Line, on graafinen esitys markkinoista 's riskin ja tuoton tiettynä ajankohtana.

2. Vaikka keskihajonta on toimenpide riskin KML Beta kerroin määrittelee riskitekijöitä SML.

3. Vaikka pääomamarkkinapäivän Line kuvaajia määritellä tehokas salkkuja, Security Market Line kuvaajia määritellä sekä tehokkaita ja tehoton salkkuja.

4. Pääomamarkkinoihin Line katsotaan olevan parempi mitattaessa riskitekijöitä.