Ero Päätoiminen ja osa-aikainen opiskelijaPäätoiminen vs Osa-aikainen opiskelija

Ehdokas voi valita opiskelu on päätoimista ja osa-aikaisesti. Osa-aikainen opiskelija on yksi, joka voi olla työpaikka tai harjoittaa muuta toimintaa ja joka ei voi käydä säännöllisesti korkeakouluissa. Päätoiminen opiskelija voi myös kutsua säännöllinen opiskelija.

Yksi tärkeimmistä eroista näiden kahden välillä on sukua luotto tuntia. Päätoiminen opiskelija loppuun koko luotto tuntia, että yliopisto tai korkeakoulu on vaatinut koko ajan opiskelijat osallistuvat täyden opinnot. Yleensä kokonaispistemäärään tuntia kokopäiväinen opiskelija voi suorittaa lukukauden on 12 14 tuntia. Jos luotto tuntia ovat alle nämä luotto tuntia, sitten opiskelija harjoittaa osa-aikainen kurssi.

Toinen tärkeä ero on taloudellista tukea. Päätoiminen opiskelija yleensä saa enemmän taloudellista tukea kuin osa-aikainen opiskelija. Lisäksi, jos päätoiminen opiskelija muuntaa osa-aikaiseen, ne voidaan pyytää maksamaan takaisin varoja, jotka he saivat alussa niiden kursseja.

Sekä päätoimiset opiskelijat ja osa-aikaisten opiskelijoiden ovat oikeutettuja verohelpotuksia. Kun kyseessä on päätoiminen opiskelija, hän saa enemmän veroetuja kuin osa-aikainen opiskelija. Mikäli kokopäiväinen opiskelija muuntuu osa-aika työselostus, on olemassa mahdollisuus, että hän voi saada täydellistä veroetuja.Päätoiminen opiskelija saa myös muita etuja, kuten asuntola tilat. Mutta osa-aikainen opiskelija ei ole oikeutettu tällaista asuntola tilat. Kun puhutaan muita etuja, päätoiminen opiskelija on hyödyksi monia vakuutukset kuten sairausvakuutuksen. Päätoiminen opiskelija on hyödyksi pienemmillä vakuutusmaksuilla verrattuna korkeat vakuutusmaksut, jotka on maksettava osa-aikainen opiskelija.

Yhteenveto:

1. kokonaispistemäärään tuntia kokopäiväinen opiskelija voi suorittaa lukukauden on 12 14 tuntia. Jos luotto tuntia ovat alle nämä luotto tuntia, sitten opiskelija harjoittaa osa-aikainen kurssi.
2. päätoiminen opiskelija saa yleensä enemmän taloudellista tukea kuin osa-aikainen opiskelija. Jos kokopäiväinen opiskelija muuntaa osa-aikaiseen, ne voidaan pyytää maksamaan takaisin varoja, jotka he saivat alussa niiden kursseja.
3. Jos kyseessä on päätoiminen opiskelija, hän saa enemmän veroetuja kuin osa-aikainen opiskelija.