Ero HMO ja PPOHMO vs. PPO

Nykyään jokainen haluaa vain vakuutettava. Useimmat varsinkin jos heidän terveys on linjalla, ihmiset haluavat käyttää korkealaatuista lääketieteellistä mahdollista palvelua. Tältä osin kahdenlaisia ​​vakuutuksia tulevat pelaamaan. Nämä ovat HMO ja PPO suunnitelmia.

HMO sanoista hoitoalan järjestöt. Sen kulukorvauksista on melko perus. HMOs vakuuttaa niiden jäsenten yksinkertaisin terveydenhuollon palvelut, mukaan lukien ennaltaehkäisevä terveydenhoito kuten klinikkakäyntejä tai jälkitarkastuksiin, fysikaaliset tutkimukset ja immunizations.

Kuitenkin, kun se tulee ensiapuun, HMOs sanotaan olevan keskimäärin. Niillä on ennalta määrätty protokolla hätätilanteissa, erityisesti terveydenhoitoalan haetaan ulkopuolella nykyisiä verkon tarjoajia. Toinen haittapuoli HMO, on sen joustamaton luonne. Useimmat ihmiset haluavat hakea lääkintäneuvontaa heidän ensisijainen lääkärit, ja he eivät voi tehdä tätä helposti alle HMO suunnitelmia. Alle HMO, he ensin täytyy käydä niiden perusterveydenhuollon lääkärit (PCP) ennen käyttävät kaikkea lääketieteellistä. Seuraavaksi ne on pyydettävä lähete (t) PCP pystyä nähdä kaikki käytettävissä asiantuntija kuuluvat verkkoon. Se ei ole mahdollista viitata suoraan oman lääkärin valinta, jos hän ei ole omassa HMO 'verkkoon.

Lisäksi HMO myös rajoitetaan tai laajuutta mitä katetaan lääketieteellinen toimenpide. Heillä on jo ennalta määrättyjen kriteerien, jos tietty ensisijainen hoito katetaan HMO tai ei.

Koska kaikki nämä joustamattomuus ja rajoituksia, se on kuitenkin oikeudenmukaista, että HMO suunnitelma on perusteltua paljon halvemmalla verrattuna muihin vakuutukset. Tämä on myös syy, miksi monet yritysasiakkaiden tai yritystä valitsemaan HMO suunnitelma työntekijöilleen. Työntekijöilleen, sen sijaan, vaaditaan vain esittää HMO kortteja niiden kuluja voidaan harteilleen vakuuttaa yhtiö. Jotkut merkittävimpiä organisaatiot tarjoavat HMO suunnitelmat ovat Aetna ja Kaiser Permanente.PPO on toinen vakuutus suunnitelma suosittuja monet alat yhteiskunnassa, varsinkin ne, joilla on varaa maksaa korkeampia palkkioita kustannuksia. Mikä 's hyvää PPO on, että se sisältää asiantuntija lääkehoidot päälle perus hoito tarjotaan HMO. Yleensä postilaitokset ovat joustavampia ja vähemmän rajoittavia. PPO jäsen voi mennä mihin tahansa asiantuntija verkon sisällä ilman neuvotteluja tai viittaukset peräisin PCP. tämän vuoksi luonnon, iso vähittäisasiakkaat usein tilata postilaitokset. Yksi merkittävimmistä PPO järjestöjen on Blue Cross Blue Shield PPO suunnitelma.

Kaiken useammat kuluttajat terveyspalvelut mieluummin PPO yli HMO koska sen joustavuus, vaikka se tulee suhteellisen korkeampaa maksua.

1. postilaitokset ovat joustavampia ja vähemmän rajoittavia kuin hmos.