Ero myynti ja tulotMyynnin vs Tulot

Molemmat 'tulot' ja 'myynti' ovat suhteellisesti liittyy liiketoimintaan ja käytetään osoittamaan voittoa liiketoimen. Molemmat ehdot koskevat liiketoiminnan osa yrityksen, onko voittoa yritys tai voittoa yhtiö.

'Tulot' määritellään 'kokonaismäärä voiton, joka saapuu liiketoiminnan tai yritys osana liiketoimi, johon liittyy vastineeksi tuotteesta tai palvelusta markkinoilla tai liiketoimintaympäristössä.' Tulot käsittää kaikki voitoista tietyn ajanjakson kuluessa. Tulot on myös tila, jossa yrityksen tai liiketoiminnan kustannuksia ja kuluja ei vielä vähennetty. Tekijöitä, jotka määrittävät kustannukset sisältävät työ-, materiaaleja ja muita elementtejä. Vuonna laajennus, yritys 'tulot ei ole vielä määritetty tai tuotettu.

Tulot voivat tulla rahana tai muunlaisia ​​vastineet. Se on yleisluonteinen voittoa, joka sisältää: liikevaihdon, vaihto omaisuuden, kiinnostusta, ja muista lähteistä, kuten rojaltit ja investointien voittoja. Vuonna liiketoiminnan yrityksen näkökulmasta, sopiva termi olisi 'myyntituloista.' Vuonna voittoa tavoittelematon järjestö, se on sama kuin 'brutto tulot.' Kun hallitus 's näkökulmasta olisi kutsua kuin' verotuloja '(kuten vero omaisuuden tulee veronmaksajilta).

Tulot on yksi tärkeitä käsitteitä, jotka julkaistaan ​​yhtiön ilmoitus tai virallinen veroilmoitusta. Vuonna lausunnot ja kirjaa, sitä kutsutaan usein nimellä 'ylin rivi' takia kantansa Laskelmassa tai. Muissa käyttötarkoituksiin, 'tulot' on myös termi hallituksen käyttämä voittoa tai käyttöomaisuuden lisäys ilman taustalla olevia tai lisäämällä vastuuta.
Laskenta tuloja riippuu kirjanpidon menetelmää käytetään liike tai hallitus.Toisaalta, 'myynti' on monikko 'myynti', joka on todellinen vaihto tavaroiden ja niitä vastaavat vastineita, jotka ovat usein rahana. Myynti määräytyy myyjän kun molemmat osapuolet (myyjä ja ostaja) sopivat tiettyyn hinta tietylle tavaran tai palvelun. Tässä kyseisen kaupan tai vaihtaa, myyjä antaa omistusoikeuden ostajalle kun ostaja vaihdot sovitun hinnan tai korvausta.

Ne ovat monia menetelmiä tehdä myyntiin. Riippuen tuotteen tai palvelun, se voi tulla muodossa tai monissa muodoissa. Esimerkkejä ovat suoramyynti, pro forma myynti, toimisto-pohjaisen myynti-, myynti matkoilla menetelmillä, business-to-business myynnin, sähköinen myynti, ja välillinen myynti. Myynti on myös yksi komponenteista, jotka muodostavat tuloja. Yrityksessä 'voitto liiketoiminnan myynti tulo on usein suurin osa tuloista. Muunlaisia ​​käsittävät vähemmistö koko osa tuloista.

Yhteenveto:

1. Tulot ja myynti toimivat samalla liike-elämässä. 'Tulot' on 'kaikki saadut voitot suorittamasta vaihtoa ja liiketoimet', kun taas 'myynti' ovat vain osa koko tuloja.
2. Suurin osa tuloista tulee myyntiin jos ympäristö on liike yritys ja kuuluu liiketoimien. Muissa muodoissa tulojen muissa ympäristöissä, kuten hallitusten ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, myynti don 't sovelletaan niiden vastine tuloja.
3. On olemassa monia menetelmiä saavuttaa myynti riippuu tuotteen tyypistä palvelun, jota tarjotaan. 4. myynti itsessään voidaan pitää liiketapahtumien myyjän ja ostajan. Tulot on vain lopputulokset myyntiin.