Ero Term ja koko henkivakuutusTermi vs koko henkivakuutus

Se ei voi kuulostaa miellyttävä ajatus, mutta sinun täytyy ostaa henkivakuutus, jos jotain ikävää tapahtuu, kun haluat ne, jotka jätätte olla taloudellisesti turvallisia. Yksi yleisimmistä kysymyksiin, jotka etsivät henkivakuutus, onko ne pitäisi valita termi tai koko henkivakuutus. Ero näiden kahden välillä on, mitä yritämme paljastaa täällä.

Ensinnäkin täällä 'sa lyhyt määritelmä kunkin. Riskivakuutukset on suunnitelma, joka kattaa vakuutuksenottaja määrätyksi ajaksi. Voit todennäköisesti sanoa, että se on henkivakuutus puhtaimmillaan, ilman lisäaineita lainkaan. Nämä kaksi palkkioita aikavälin vakuutus lukeutua aikavälin ja vuosittaisen uusiutuvan.

Koko henkivakuutus, toisaalta, on eräänlainen henkivakuutus 'lisäaineita'. Karu ero aikavälillä ja koko henkivakuutus on, että jälkimmäinen yhdistyy henkivakuutus investointilainalla komponentti. Kun otetaan pois tällaiset vakuutukset, sinun täytyy oppia termejä, kuten 'kuolleisuus lataus', joka on palkkion vakuutusturva, ja 'varaus', joka on osa, joka ansaitsee kiinnostusta.

Sekä aikavälillä ja koko henkivakuutus, vakuutuksenottaja joutuu tekemään kuukausimaksut kutsutaan palkkioita. Toinen yhteinen piirre, että kaksi osuutta, on se, että ne molemmat tarjoavat muoto kattavuuden tunnetaan kuoleman varalta.

Nyt tärkein ero näiden kahden on, että termi henkivakuutus on mahdollisuus voit jäädä ilman rahaa, jos selviäisi oman politiikan termi. Tämä johtuu siitä, että yksinkertainen tarkoitus vakuutus suunnitelma on antaa edunsaajasi korvaustaso, jos teidän kuoleman. Samaan aikaan koko henkivakuutus tarjoaa suunnitelma haltijalle muita taloudellisia etuja kuin perus kuoleman varalta.Yleensä termi henkivakuutus on halvempaa kuin koko henkivakuutus '' mutta yksi on turvallisempi kuin toinen. Päättäessään rahoitussuunnitelma, varmista, että ymmärrät hyvät ja huonot valita yksi yli muiden, jotta voit valita vakuutuksen tyyppi, joka parhaiten sopii omaan tilanteeseen.

Yhteenveto:

1. Riskivakuutukset suunnitelmat ovat vakuutuksen jotka tarjoavat kattavuus tietyn ajan, kun taas koko henkivakuutus on henkivakuutus investointilainalla komponentti.

2. Riskivakuutukset on tyypillisesti pienempi kuukausittain palkkioita, kun taas koko henkivakuutus mukaan suuremman kuukausimaksu.