Ero Rekisteröidyt ja Certified MailRekisteröity vs. sertifioitu mail

Kun lähetät sähköpostia kautta verkossa tai postitse sinun täytyy varmistaa, että se saavuttaa vastaanottajan kunnolla, varsinkin lähetettäessä arvokas esine tai jotain korvaamatonta (paitsi tietenkin jos sisältö että posti ei ole niin tärkeää kuin se näyttää). Voit joko lähettää sähköpostin kautta kirjattuna kirjeenä tai sertifioitu postitse. Nämä PO järjestelmät varmistavat sähköpostisi saapuu määränpäähänsä oikein ja turvallisesti. Molemmat voivat taata postisi saapuvat määränpäähänsä ja he voivat seurata, miten postia jaetaan aallonpohjasta sähköpostipalvelut. Tämä on erittäin tärkeää, koska postittajia haluavat varmistaa, että heidän sähköpostit ovat turvallisia, kun ne lähettää niitä. Kun politiikan kirjattuna ja sertifioitu posti, turvallisuus sähköpostit on taattu.

Kuitenkin kirjatut lähetykset ja sertifioitu posti on niiden erot. Ensinnäkin, sertifioitu posti on todiste postitus; se voi antaa sinulle ja tosite postitus. Se voi myös tarkistaa päivämäärän ja toimitusaika. Kun yksi käyttää sertifioituja mail hän saa kuitin, kun postitus, tätä kutsutaan numeroitu kuitti vain, jotta se olisi turvallinen ja varma. Vuonna 2009 sertifioitu posti voidaan turvautua vain 2 $. 30. vastuullisuutta sertifioitu posti vain pidetään paikassa, jossa kuitti allekirjoitetaan. Se on tavallinen posti, kun se lähetetään. Palveluita sertifioitu posti saa turvautua, jos posti on ensiluokkaista tai postia. Tämä tarkoittaa se ei tarjoa postitusliikkeeltä kansainvälistä postia. Joilla ei ole vakuutus ei ole syy vaikka.

Rekisteröity mail toisaalta voi vakuuttaa sähköpostin, varsinkin jos se on arvokkaita kohteita yhdessä sen kanssa. Se voi antaa sinulle maksimaalisen turvallisuuden vakuuttamalla postisi jopa $ 25,000. Ollakseen turvallisempi, sertifioitu posti antaa sinulle todiste PO kuten kirjattuna kirjeenä. Tämä tarkoittaa sitä, että ajankohtana PO, lähettäjä saa postitus kuitin. Lisäksi siellä on kirjaa toimituksen sijoitetaan vastaanottajan 's posti. Lisämaksusta, lähettäjä on myös varustettu vastaanottokuitista. Palvelut Sertifioitujen postin saa turvautua, jos posti on ensiluokkaista tai postia. Tämä tarkoittaa sitä ei tarjoa postitusliikkeeltä kansainvälisen postin. Hänellä ei ollut vakuutusta ei ole syy vaikka. kaikista palveluista postipalvelut, rekisteröity sähköpostijärjestelmä on varmin postitusta ne kaikki. Jos arvokkaita kohteita sinun täytyy postittaa, se taatusti turvallinen kuin se saavuttaa vastaanottajan. Jos tulee lähettää kirjattuna artikkeleita, kirjattuja lähetyksiä suojaa sen näkökulmasta PO kunnes se toimitetaan. Jos tulee lähettää kotimainen posti, ensimmäisen luokan postia tai postia ei tarvita. Voit käyttää tätä postia $ 10.60. se jättää jäljen vastuullisuuden koska se on allekirjoitettu jokaisesta kädestä se kulkee läpi.

YHTEENVETO:1.

Certified posti tarjoaa sinulle todistuksen postitus taas kirjattuna tarjoaa vakuutuksen.
2.

Rekisteröity posti on turvallisin joukossa kaikki postituspalvelut Yhdysvalloissa Postal toimistoon. Certified posti voi 't Mail kansainvälisen postin.
3.