Ero SAS 70 ja SSAE 16SAS 70 vs SSAE 16

Sekä SAS 70 ja SSAE 16 ovat kehittäneet AICPA tai American Institute of KHT tilintarkastajia, jotka tekevät auditointiprosessiin palvelun yrityksille. Tilintarkastaja on yleensä ulkoinen tai kolmannen osapuolen yksikkö prosessissa.

Pohjimmiltaan SAS 70 ja SSAE 16 kirjoitetaan ohjeita ja tarkastus prosessi yhdessä. Ohjeet on kirjalliset ohjeet tilintarkastuksesta yrityksen 'taloudellisen info. Ja raportointi yrityksen' s prosessi tapahtuman eduksi yrityksen ja sen asiakkaille.

Tilintarkastusyhteisö on yleensä tilaama palvelu organisaation tai yrityksen tai sen käyttäjä järjestö (asiakkaidensa kerran tai kaksi kertaa vuodessa). Yleensä se yrittää paikantaa noudattamisen tason yhtiön ja pidetään nykyään ehdoton vaatimus tahansa palveluyrityksen. SAS 70 tai SSAE 16 voidaan käyttää ulkoistuspalvelujen, kriittinen prosessi turvallinen sisäisestä valvonnasta ja tietoturva. Sitä voidaan käyttää arvioimaan yrityksen itsensä tai suuri markkinoinnin työkalu houkutella asiakkaita. Kuitenkin yhtäläisyydet pääty tähän.

SAS 70, joka säikeet ja lausumat tilinpäätöksestä, on ollut virallisten standardien palvelun tilintarkastuksen alkupuolen 90 's 15. kesäkuuta, 2011. Se on korvattu SSAE 16, joka on lyhenne lausumat Standard osoittamismenetelmä Kiinnitykset, uusi standardi, joka tuli voimaan
15 kesäkuu 2011, ja siitä eteenpäin.

Tärkeimmät eroavuudet ovat sisällöstä molempia standardeja. Puhuttaessa muoto, SAS on tarkastuksen mukaisesti, mutta SSAE on todistus standardia. Aiemmissa SAS johto antaa kirjallinen esitys muodossa johdon kirjeen, ennen kuin raportti, vaikka kirjain ei sisälly raporttiin, kun kirjallinen väite on SSAE sisältyy raporttiin tilintarkastajan.

Kun on kyse sopivien kriteerien, se ei sisälly SAS raportissa sekä johdon väite taas SSAE sisältää sitä välineenä johtamisen perustana kirjallisia väitettä. Sopiva kriteerit ovat myös ratkaiseva tekijä, onko arviointi olisi luokiteltava tyypin I tai II raportti.Sekä SAS 70 ja SSAE 16 sisältävät tyyppi I ja tyyppi II raportteja. Molemmat standardit ovat tyypin I raportoida lausunto kirjoitetaan päivämäärämääritteen ajoissa. SAS 70 tyypin II raportti on myös kirjoitettu tällä tavalla. Sen sijaan SSAE 16 's tyyppi II raportti kirjoitetaan koko katsauskaudella.

Todisteet ennen engagements käytetään yleensä entisessä standardin, mutta uusi standardi ei vaadi käyttö tämän. Myös palvelu tilintarkastaja ei tarvitse paljastaa, jos mainitut tilintarkastaja käyttää sisäisen tarkastuksen 'työtä. Tämä kumottiin uuden standardin. Ei myöskään ole vaatimusta saada edustus taas SSAE standardi edellyttää materiaali antaa väitteitä.

Lopuksi edellinen SAS raportteja ei voi käyttää palvelun organisaatio 'johdon, asiakkaiden ja asiakkaat' rahoitusselvityksessä tilintarkastajien kun uudelleen lähetetty SSAE raportti on muutettu samalle yleisölle. Palvelu organisaatio ja asiakkaat 'rahoitusselvityksessä tilintarkastajien edelleen sama rajoitus, mutta asiakkaat on rajoitettu käyttämään raportin vs. raportin päivämäärä (jos kyseessä on tyypin I) tai katsauskaudella (puhuttaessa tyypin II ).

Yhteenveto:

1. SAS on entinen palvelutason tarkastuksen, joka päättyi 15. kesäkuuta 2011, kun taas SSAE on korvaava standardi 15 päivän kesäkuuta 2011 ja siitä eteenpäin.
2. SAS on tarkastuksen standardi kun taas SSAE on todistus standardia.
3. johto esitys kirjain on usein yrityksen toimittamat ennen raportin, mutta sitä ei ole sisällytetty raporttiin sinänsä kun uusi standardi edellyttää, että kirjallinen vakuutus on sisällytettävä.
4. Sopivia kriteerit eivät sisälly SAS raportissa, mutta se on tiukka vaatimus SSAE standardi, koska se on perusta yritys 'kirjallista väitteen.