Ero Palkkojen ja tuototPalkkojen? vs tulot
?
Palkkakehitys on maksu, että yksi saa työstään. Tulot on yleinen rahaa, että yksi saa. Palkkakehitys on osa tuloista ja jokainen tietää, mitä tekee eron.

Palkkakehitys on raha, joka maksetaan joko kuukausittain, viikoittain, tri-viikoittain, päivittäin tai per tunti. Palkkakertoimeksi vahvistetaan kullekin työtä ja se voi lisätä ajoissa. Tulot on rahaa lasketaan kaikista tunnetuista lähteistä, jotka voivat sisältää palkkoja, lahjat, korot, bonukset ja osingot. Toisin Palkat ei voida vahvistaa, koska se riippuu vaihteleva lähteistä tuloja yksi saa tietyn vuoden voisi olla erilainen kuin toinen vuosi.

Palkkojen on saanut vain, jos henkilö työskentelee. Toisaalta, henkilö voi olla tuloja, vaikka hän toimii tai ei. Henkilö voi saada osinkotuloista tai lahjaksi rahaa, että yksi saa aikana syntymäpäivä tai häät tai kiinnostusta.

Palkkakehitys on yksi, joka saa hänen työvoimaa, kun taas tulo sai jopa ilman työvoimaa. Palkat eivät aina veroteta, vaan ne verotetaan, kun se tulee osa tuloista. Palkkojen, ei ole hyötyä vaan ainoastaan ​​työvoiman vaihto. Mutta kun kyseessä on tuloja, on voitto jopa ilman vaihtoa. ?Sana, palkka on johdettu Vanha ranskalainen 'wagier' tai? 'Gagier', joka tarkoittaa lupausta tai pantin. Tulot on tullut Old Englanti verbi, 'incuman', mikä tarkoittaa rahaa sai yritysten tai työvoimaa.

Yhteenveto

Palkkakehitys on osa tuloista.

Palkkakehitys on maksu, että yksi saa työstään. Tulot on yleinen rahaa, että yksi saa.

Palkkakehitys on raha, joka maksetaan joko kuukausittain, viikoittain, tri-viikoittain, päivittäin tai per tunti. Tulot on rahaa lasketaan kaikista tunnetuista lähteistä, jotka voivat sisältää palkkoja, lahjat, korot, bonukset ja osingot.

Palkkakertoimeksi vahvistetaan kullekin työtä ja se voi lisätä ajoissa. tuloja ei voida vahvistaa, koska se riippuu vaihteleva lähteistä tuloja yksi saa tietyn vuoden voisi olla erilainen kuin toinen vuosi.

Palkkojen on saanut vain, jos henkilö työskentelee. Toisaalta, henkilö voi olla tuloja, vaikka hän toimii tai ei.

Palkkakehitys on yksi, joka saa hänen työvoimaa, kun taas tulo sai jopa ilman työvoimaa.