Ero Visa ja MaestroVisa vs Maestro

Visa ja Maestro ovat kortteja, joita on laajalti hyväksytty througout maailmaa. Visa ja Maestro voidaan kutsua kuin paperiton rahaa, mikä auttaa liikkuvat ilman rahaa taskussa.

Verrattaessa kaksi korttia, Visa on laajemmin hyväksytty kortti kuin Maestro. Visa on enemmän ulkomaisia ​​ulottumattomissa kuin Maestro. Visa hyväksytään enemmän sivustot ja myös kauppojen ja muiden laitosten kuin Maestro.

Puhuttaessa suojan, Visa-korttien antaa paremman suojan kuin Maestro. Visan kortit tulevat maksun takaisin oikeus, joka antaa paremman suojan puvuista, jotka käyttävät sitä. Jos palvelun tai tavaran, että yksi ostaa kautta Visa epäonnistuu, asiakkaat voivat vaatia parempaa palvelua tai tavaroita. Lisäksi ei ole mitään rajoja mitään korvauksia.

Maestro-kortit on suunniteltu korvaamaan tarkastuksia. Sinänsä nämä kortit eivät tule maksua takaisin oikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkailla ei ole mitään suojaa, jos palvelun tai tavaran epäonnistua.

Visa-kortteja alkunsa vuonna 1958 kuin BankAmericard. Visan kortit olivat osa Bank of America till 1970. Myöhemmin Visa tuli itsenäinen yhtiö ja nimi Visa hyväksyttiin vuonna 1976.MasterCard, joka oli alun perin kutsuttu Mastercharge, oli kehittänyt ryhmä Kalifornian pankkien kuin tulokas BankAmericard. United California Bank, Wells Fargo, Crocker National Bank, ja pankki Kalifornian olivat pankit kokoontuivat ja toi Maestro. Maestro-kortteja, joita voidaan saada osakkuusyrityksen pankit voivat olla yhteydessä kortinhaltijan 'vaihtotase. Visa on kehittynyt tapahtuman ja teknologia-jalostus yritys mahdollistaa muita rahoituspalveluja ja pankit myöntämään kortti sen tuotemerkki.

Yhteenveto

1. Visa on laajemmin hyväksytty kortti kuin Maestro. Visa on enemmän ulkomaisia ​​ulottumattomissa kuin Maestro.

2. Visa-korttien mukana maksu takaisin oikeus, joka antaa paremman suojan asiakkaille, jotka käyttävät sitä. Maestro-kortit eivät tule maksua takaisin oikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkailla ei ole mitään suojaa, jos palvelua tai ostettujen tavaroiden epäonnistua.

3. Visa-kortteja alkunsa vuonna 1958 kuin BankAmericard. MasterCard. Se oli alun perin kutsuttiin Mastercharge joka oli kehitetty joukko Kaliforniassa pankkien kuin tulokas BankAmericard.