Ero 403 (b) ja 457403 (b) vs 457

403 (b) ja 457 ovat kaksi erilaista -eläkesäästösuunnitelmiin jotka ovat päteviä veroetuja Yhdysvalloissa saatavilla erilaisille työnantajille, jotka tarjoavat suunnitelman työntekijöilleen.

403 (b)
403 (b) on eläkesäästämiseen suunnitelma, joka on vero asemassa ja saatavilla yhteistyöhön sairaaloiden, koulutusorganisaatioiden erityisesti julkisten organisaatioiden, itsenäisiä ministereitä, ja jotkut erityisesti voittoa työnantajia. Voittoa työnantajat kuuluvat erityisesti ne organisaatiot, jotka ovat IRS Code 501 (c) (3) kanssa.

Kun talouskasvu ja verohelpotuksia sovinnon Act 2001 403 (b) säästöt suunnitelma voidaan selittää säästöt eläketurva, joka on tehty ennen veroverollisuus. Työntekijän 'palkasta kasvaa vero-laskennallinen ajaksi kunnes rahat vedetään. Kun vedetään rahat verotetaan.

Joitakin etuja 403 (b) on, että ne eivät ole syrjitään testaus. Ne ovat saatavilla yleisesti; tarkoittaa mitä tahansa työntekijä saa suorittaa maksuja kohti 403 (b) suunnitelma. Se on myös halvempaa ja yksinkertaisempaa raportointivaatimukset. Yksi kaikkein houkuttelevia ominaisuuksia ollessa Roth 403 (b) osuus vaihtoehto. Se on etu, joka mahdollistaa yhden maksaa veroja rahaa nyt sen sijaan maksaa veroa ajankohtana peruuttamisesta.

On joitakin seuraamuksia, jotka on maksettava tapauksessa varhaista vetäytymistä kuten IRS latauksen kymmenen prosenttia rahaa liittovaltion verot yhdessä tuloveron levitetään tallennettu raha.457 suunnitelma
457 suunnitelma on eläkesäästäminen suunnitelma, joka on vero asemassa ja saatavilla riippumattomat ja tiettyjä, kansalaisjärjestöjen työnantajat tarjoavat suunnitelman työntekijöilleen.

Suunnitelma toimii lähes samalla tavalla kuin 403 (b) ja 401 (k), mutta ero on, että kymmenen prosenttia rangaistus, kun kyseessä on 401 (k) ja 403 (b) ei ole ladattu varhaisessa peruuttaminen rahaa. Tulovero on maksettava aikaan peruuttamisen samalla tavalla kuin 403 (b). Vuonna 457 säästöt eläkejärjestelmään, riippumaton urakoitsijat voivat osallistua; Kuitenkin 403 (b), riippumattomat urakoitsijat eivät voi osallistua.

457 säästöt eläketurva on myös Roth vaihtoehtoja, mikä tarkoittaa sitä, että verot on jo maksettu rahaa, että yksi osallistuu. Tässä vaihtoehdossa voidaan nimetä joko kaikki rahat tai osan siitä Roth.

Yhteenveto:

1. 403 (b) on eläkesäästäminen suunnitelma, joka on vero asemassa ja saatavilla osuuskunta sairaalapalvelujen organisaatiot, julkista koulutusta organisaatioille, itsenäisiä ministereitä, ja jotkut erityisesti voittoa työnantajille; 457 suunnitelma on eläkesäästäminen suunnitelma, joka on vero asemassa ja saatavilla riippumattomat ja tiettyjä, kansalaisjärjestöjen työnantajat tarjoavat suunnitelman työntekijöilleen.
2. 403 (b) suunnitelma, jos kyseessä on ennenaikainen, IRS perii kymmenen prosenttia rangaistus; on 457 suunnitelma ei ole rangaistus varhaista poistumista.
3. 457 säästöt eläkejärjestelmään, riippumaton urakoitsijat voivat osallistua; on 403 (b), riippumattomat urakoitsijat eivät voi osallistua.