Ero huolitsija ja VälittäjätHuolitsija vs Brokers

Sekä välittäjä ja huolitsija ovat välittäjät liiketoimia. Ne ovat molemmat vastuussa liiketoimien välillä ostajan ja myyjän tai kahden yrityksiä, jotka ovat yrityksiä keskenään. Vaikka molemmat ovat liiketoimia, on neljä merkittävää eroa toisistaan. Nämä kaksi käsitettä ei saa käyttää vaihdellen. Tärkein ero näiden kahden välillä on vastuu heillä on liike tehdään. Huolitsija vastaa lähetysten kun välittäjä järjestämisestä vastaa liiketoimen osapuolten välillä liiketoimintaa keskenään.

Huolitsija tunnetaan myös huolitsija. Tämä henkilö on joku, joka huolehtii siirtojen tiettyjen liiketoimien. Huolitsija voi olla myös kantavan yksilön tai yrityksen tehdä liiketoimintakauppa. Huolitsija voi olla aine, tai huolitsija voi olla vain kolmannen osapuolen päässä liiketoimintakauppa. Huolitsija on joku, joka on vastuussa varauksista siirron tilat kuljetukseen lastien kautta laivojen, lentokoneiden, kuorma tai junia.

Välittäjä, toisaalta, on kolmas osapuoli, joka on vastuussa liiketoimien osapuolten. Ne ovat välikäsiä ostajan tai myyjän. Nämä ostajat ja myyjät voivat olla henkilöitä tai yrityksiä. Välittäjä saa provision jokaisesta onnistuneen tapahtuman hän on tehnyt. Kun välittäjä on välikäsi, hän tulee pääasiallinen tai joku puolesta toimiva ostaja tai myyjä.

Yksi tyyppi kuormatraktori on kansainvälinen huolinta. Nämä kuormatraktorit vastaavat asiakirjat ja lähetys lastien koko kansainvälisellä alueella. Ne huolehtivat myös kaikkien prosessien ja muut asiaan liittyvät toimet koskevat kansainvälisiä siirtoja liiketoimia. Osa tiedoista kansainvälinen huolitsija huolehtii ovat: kauppalaskujen, konossementit, lähettäjä ', s vienti-ilmoitukset, ja muunlaisia ​​tarvittavia asiakirjoja kuljettamalla rahtia. Papers ei tarvita tämän tapahtuman enää näinä päivinä.

Yksi tyyppi välittäjä on tulliasioitsija. Tämä on joku, joka on vastuussa clearing ja tavaroiden tullin läpi este, kun ne toimitetaan kansainvälisesti. Nämä välittäjät ovat niitä välisessä omistajien tavaroiden ja hallitus. Nämä välittäjät täytyy tietää kaiken tariffiluetteloihin ja muiden asetusten valtion virastojen koskee tulli tietyn alueen. Tulli välittäjä on yksi vastuussa paperit ja muut liiketoimet kuljetettujen tavaroiden kautta mukautetun virastojen maissa, joissa tavarat on lähetetty.YHTEENVETO:

1. Huolitsijan on yksi vastuussa merenkulun tavaroiden ja tuotteiden liiketoimintakauppa kuljettaa kun välittäjä on joku, joka on vastuussa liiketoimien ja muita toimia, jotka myyvät ja ostavat tuotteita kahdesta eri osapuolten.

2. Yksi esimerkki kuormatraktori on kansainvälinen huolitsija samalla esimerkki välittäjä on tulliasioitsija.