Ero Omavastuu ja pois taskustaOmavastuu vs pois taskusta

Health vakuutukset ovat hyvin monimutkaisia ​​nykyään satoja yrityksiä keksiä eri ominaisuuksia. On todella vaikea yhdestä valita joukosta eri terveyspolitiikkaan. 'Omavastuu' ja 'pois taskusta' ovat kaksi termiä, jotka ovat hyvin liittyy sairausvakuutus politiikkaa.

'Omavastuu' tarkoittaa määrää, että yksi on tarkoitus kattaa tai viettää omassa kapasiteettia lääketieteellisiä kysymyksiä. Jos sinulla on vähennyskelpoisia $ 500 ja leikkausta on arviolta $ 5000, sinun täytyy ensin maksaa vähennyskelpoisia 500 $. Antajaa täyttää loput määrästä. Toinen esimerkki on, että jos on vähennyskelpoisia on $ 2500 ja olit sairaalahoidossa 3 kertaa vuodessa ja oli aiheutunut $ 1,000 jokainen, joudut maksamaan ensimmäisen 2 laskut ja vain $ 500 viimeisen laskun.

'Out of Pocket' on yläraja maksettavan enimmäismäärän aikana ilmoittautunut termi, joka on yleensä vuosi. Jos sinulla on pois taskusta $ 5,000, niin et ole sidottu maksaa enempää määrästä, vaikka se ylittää out-of-pocket määrästä. Pääset sairaalaan tahansa vaiheessa politiikan hallintaoikeus mistään sairaudesta mahdollisesti useita kertoja. Maksa kerran ja heitä kohdellaan niin monta kertaa out-of-pocket määrästä.Harkittaessa omavastuuosuudet, on yksilön sekä perheen omavastuuosuudet. Nämä omavastuuosuudet voi olla vuodessa tai vahinkokohtainen, ja sinun täytyy olla varma tämä ennen ostamista politiikkaa.

Yhteenveto:

1. 'Omavastuu' tarkoittaa määrää, että yksi on tarkoitus kattaa tai viettää omassa kapasiteettia lääketieteellisiä kysymyksiä.
2. 'Out of Pocket' on yläraja enimmäismäärän aikana ilmoittautunut termi, joka on yleensä vuosi.
3. On yksilön sekä perheen omavastuuosuudet. Nämä omavastuuosuudet voi olla vuodessa tai vahinkokohtainen, ja sinun täytyy olla varma tämä ennen ostamista politiikkaa.
4. pois taskusta, voit saada sairaalassa milloin tahansa sairauden mahdollisesti useita kertoja politiikan hallintaoikeus. 5. Pay kerran ja heitä kohdellaan niin monta kertaa out-of-pocket määrästä.