Ero KUSTANNUKSELLAANKustannukset vs kustannuksella

Kustannukset ja menot liittyvät läheisesti toisiinsa. Vietät resursseja vastineeksi toinen asia arvon.

Tässä on esimerkki siitä, miten kustannuksia ja menoja liittyvät. Ostaminen auton ja maksaa tarvittavien materiaalien luoda tuote kahdella eri tavalla viettää resursseja tai varoja. Kun auto alkaa alentua, huomaat, että rahasto käytät autoon kuuluu kuluihin, kun taas rahasto käytät luomaan tuote tulee pian Myytyjä jos tuote myydään.

On kuitenkin olemassa aikoja, jolloin ihmiset yleensä sekoittaa aiheutuneet kulut ja käyttää niitä samassa merkityksessä. Tämä tapahtuu paljon, koska kustannuksia ja kuluja tarkoittaa menojen varat jotain. Ne ovat samoja siinä mielessä, että sinun täytyy antaa pois joitakin resursseja, mutta tapa, miten nämä varat käytetään tekee eron aiheutuneet kulut. Huomaat, että kustannus on paluu taas kuluksi on jotain, joka vain vie rahaa taskussa.

Saat helposti huomaa eroa kustannusten ja kustannuksia määrittämällä osa kustannuksista, joka on jo päättynyt, käytetty, tai poistoja. Se osa kustannuksista, joka on jo käytössä tai umpeutunut kutsutaan kustannuksella. Joten kun olet selvittänyt jos rahat olet käyttänyt on jotain, joka voi menettää arvoaan tai päättyvät, niin se on kulu. Jos huomaat, että resourse kulutetut tulee kustannuksella, niin kustannus, luovutaan. Kulut raportoidaan tulot raportin, koska se osoittaa, kuinka paljon tuloja otettiin tai käytetty tähän kustannuksella. Toisaalta, kustannukset raportoidaan taseeseen, koska se osoittaa, että on enemmän tasapainoa taseeseen kustannukset on sen tuottoa.

Nämä ovat muutamia yksinkertaisia ​​esimerkkejä, määritelmät ja erot kustannusten ja kuluja. Tämän, ihmiset voivat erottaa Kustannus kulut. Ihmisillä on taipumus käyttää kustannuksellasi väärällä tavalla. Ihmiset käyttävät sanaa kustannuksia, jos ostavat asioita ei ole paluuta investointeja, kun itse asiassa kustannus käytetään, kun ostat voimavara. Vastaavaa laittaa rahaa taskussa, kuten yrityksille. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista sanojen aiheutuneet kulut. Kustannukset käytetään omaisuuserien ostamisesta, kun kulu käytetään ostaessaan velat.YHTEENVETO:

1.

Kustannukset käytetään jotain, joka on tuottoa, kun taas kulut ovat menot käytetään asioita, poistoja.
2.

Kustannukset on raportoitu taseeseen, koska se tarkoittaa enemmän varoja tulevat taseeseen jälkeen menot. Kustannuksella toisaalta, on raportoitu tuloihin arkin koska se vie varoja tuloista arkki tekemään menoja.
3.