Ero Equifax ja ExperianEquifax vs Experian

Sekä Equifax ja Experian ovat luottotietoyrityksillä. Equifax Inc. on tunnettu kulutusluotto raportointi yhtiö, joka toimii Yhdysvalloissa. Sen tiedetään olevan yksi kolmesta suurimmasta amerikkalaisen luottotiedot. Se perustettiin vuonna 1899, ja on yksi varhaisimmista yrityksistä perustaa areenalla luoton raportoinnin, jossa kirjaa yli 400 miljoonaa luotto haltijoiden maailmanlaajuisesti. Tämä toimisto perustuu Atlanta, Georgia. Se on hyvin tunnettu globaali palveluntarjoaja, joka on yli US 1 $. 5 miljardia vuotuinen liikevaihto, ja työntekijöitä yli 7,000+ ihmistä eri puolilla 14 maassa.

Experian plc oli aikaisemmin tunnettu nimellä CCN Systems, ja on suuri luottotiedot ryhmä, joka toimii yli 36 maassa. Se on maailmanlaajuinen luottotiedot ryhmä. Se on suuri ja tunnettu ryhmä työllistää noin 15.500 ihmistä. Se perustuu Dublinissa, Irlannissa, ja on operatiivinen päämaja Nottingham, Englanti, ja Costa Mesa, Kalifornia, USA Yhtiö on listattu Lontoon pörssissä.

Equifax on myös harrastanut myynnin verkossa raportteja ja tarjoaa myös tilauspalvelut luotto seuranta. Se tarjoaa rekisteröityneille palveluja, joissa jäsenet voivat esikatsella tarkkailussa verkkosivuilla saada raportteja.Equifax antaa myös luottoa lukon palvelua, jossa voi olla rajoituksena tiedustelut, jotka voidaan tehdä tilaajalle 's luotto raportteja. Tilaajat, jotka saavat tätä palvelua voi määrittää heidän mieltymyksensä erityisten luottotietoja. Ne voivat antaa luvan kaikille kyselyjä tietyn ajan, tai perustaa valikoivaa pääsy läpi vain joidenkin tiettyjen organisaatioiden käyttö PIN-järjestelmän.

Päälinjat liiketoiminnan Experian ovat luotto palvelut, päätös analytiikka vuorovaikutteisia palveluja ja markkinoinnin ratkaisuja. Yhtiö kokoaa kirjaa ihmisiä, moottoriajoneuvojen, yritysten ja vakuutukset. Yhtiö on kirjaa yli 215 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa, sekä noin 450 miljoonaa ajoneuvoa jne

Yhteenveto:
Experian on Dublinissa, Irlannissa, kun taas equifax perustuu Atlantassa, Yhdysvalloissa.
Experian työllistää noin 15000 ihmistä, kun taas equifax työllistää 7000 henkilöä.