Ero NASDAQ ja NYSENASDAQ vs NYSE

NASDAQ ja NYSE on monia yhtäläisyyksiä, mutta ne toimivat eri tavalla ja kaupan erilaisilla osakkeisiin. Ensinnäkin NASDAQ sanoista National Association of Securities Dealers Automated sitaatti ja NYSE on New Yorkin pörssissä. Nämä organisaatiot ovat samanlaisia, koska ne ovat molemmat hyvin tunnettuja kaupan alalla, ja tarjoaa huippuluokan palvelut. Molemmat ovat tunnettuja vaihtoa osakkeiden ostajien ja myyjien välillä, ne ovat molemmat julkisen kaupankäynnin kohteena organisaatioita, ja molemmat ovat kova kysyntä pörssissä markkinoilla. Kuitenkin suurimmat erot NASDAQ ja NYSE, piilee toimintaperiaatteet.

NASDAQ 's osat ovat periaatteessa elektroniikka-, teknologia ja internet-pohjainen yrityksiä, ja tämä on syy, miksi NASDAQ usein määritetään korkean teknologian markkinoilla. Päinvastoin, NYSE koostuu vanhempia ja vakiintuneita yrityksiä, jotka ovat enimmäkseen laajoja teollisuuden, ja blue chip järjestöjen. Toinen ero näiden kahden vaihtoa, on että NYSE käsittelee sen liiketoimien perusteella fyysisen kaupankäynnin, kun taas Nasdaq varastot ovat kaupankäynnin perusteella tietoliikenneverkon. Toisin sanoen, NYSE sanotaan olla tyypillinen markkinoilla, joilla ihmiset kauppaa puolesta niiden yritysten, kun taas Nasdaq sijoittajat helpotettava suorassa kosketuksessa järjestelmä, jotta viestinnän myyjien ja ostajien.

Kustannukset tarvitaan sijoittajat luettelo niiden varastot nämä kaksi vaihdot ovat myös eri määriä. Korkeimmat investointikustannukset listautumista NASDAQ on $ 1,50,000. Myös vuosittainen maksu $ 60,000. Sillä NYSE, korkein maksu varten listaus on $ 2,50,000, ja vuosittainen maksu on noin $ 5,00000. Siksi mukaan näihin kuvioihin, NASDAQ olisi kaikkein kustannustehokkain lisäinvestointeja.

Volatiliteetti näkökohtia NYSE ja NASDAQ vaihtelevat. Volatiliteetti tarkoittaa määrää tuotto voisi odottaa investointejaan. Volatiliteettia merkitsisi enemmän 'ylä' ja 'alamäkiä' niin pitkälle kuin turvallisuus 's hinnan osalta. Pienempää volatiliteetti osoittaa vähemmän vaihtelua turvallisuus' hinta. NASDAQ kantojen katsotaan olevan korkea volatiliteetti ja NYSE on enemmän vakio vaihtelun hintansa.

Yhteenveto:

1. On tiukemmat säännöt listattu NYSE.2. NYSE on joukkoja, jotka myydään kauppiaille.

3. NYSE kaupat perusteella kaksinkertainen huutokauppa.

4. NASDAQ onnistuu OTC-markkinoilla.

5. NASDAQ ei ole fyysinen vaihtoa, ja kaupat toteutetaan sähköisen verkon avulla.

6. NASDAQ koostuu markkinatakaajien sijasta asiantuntijoita.