Ero Broker ja LenderBroker vs Lender
Ero välittäjä ja lainanantaja on, että lainanantaja antaa rahaa velalliselle, kun taas välittäjä on agentti, joka tarjoaa lainan tarjoamat tuotteet eri sijoittajat.

On olemassa kahdenlaisia ​​lainanantajat, vähittäis- lainanantajat ja tukku- lainanantajat. Ne, jotka alkavat kanssa lainan prosessia itse kutsutaan jälleenmyyjä, ja ne, jotka palkata urakoitsijoiden tai välittäjät kutsutaan tukku lainanantajia. Välittäjä toimii kuin kaupallinen agentti, joka on vuokrannut luotonantajan tai työskentelee freelancerina. Hänen tavoitteena on löytää potentiaalisia asiakkaita. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat neuvonta, luotonsaantiongelmiin ja käsittely laina jne.

Suuret lainanantajien on verkosto sekä vähittäis- ja tukkukaupan luotonanto, ja ne palkata useita välittäjät, jotka tarjoavat lainan tuotteita asiakkaille. Välittäjä kokoaa tiedot tietojen, joissa on tietoja luotto-raportteja ja erilaisia ​​tarkistuksia, kuten työllisyys, omaisuus, arviointi ja tapahtumia. Tiedosto on luovutettu lainanantajan jotka rahoittaa rahaa, kun se on valmis.

Suuret pankit ja lainanantajia kutsutaan portfolio lainanantajien, ja niitä kutsutaan myös tallettajalle toimielimille. Luotto-liikepankit ja säästöjä, ja liitto ja lainayhdistykset ovat portfolio lainanantajat.
Lainanantaja varoja suoraan, kun taas välittäjä myy lainat ja edustaa eri lainanantajien. Eroista huolimatta lainanantajan ja välittäjänä, molemmat innolla voittoa, ja ne ovat piilotetut merkinnät maksuja samoin.Välittäjät ja lainanantajat on hankittava lupa ennen tarjoavat palvelujaan. On vältettävä avioton välittäjien tai lainanantajien, kuten liikesuhteeseen ryhtymistä ei suositella. Niiden uskottavuus voidaan todentaa avulla eri organisaatioiden.

Luotonantajat lainata rahaa lainanottaja maksaa lainan pois. Laina sisältää myös lisäkustannuksia kiinnostava. Eri luotonantajat ovat korko eroja, ja myös niiden korotetut tai korot eivät ole samoja.
Välittäjät toimivat välittäjinä tai aineina asiakkaan ja luotonantajan ja provision on yleensä ansaittu päätyttyä. Ne käsittelevät prosessi lainan oikein ja laillista tavalla.

Yhteenveto:
1. Luotonantajat tarjoavat lainoja, kun taas välittäjä tarjoaa palveluita saamiseksi lainaa.
2. Brokers toimivat kuten kaupallinen edustaja, joka toimii komissionäärillä.
3. Suuri lainanantajien, kuten pankkien tai ammattiliitot, kutsutaan myös salkun lainanantajat.
4. lainanantajien ja välittäjiä on hankittava lupa ennen aloittamista liiketoiminnan.