Ero 403b ja IRA403b vs IRA

On olemassa useita erilaisia ​​eläkejärjestelyjä; 403b ja IRA ovat kaksi niistä. Tässä muutamia niiden ominaisuuksia:

403b

403b suunnitelma on eläkejärjestelmään, jossa maksuja ei veroteta, kunnes ne peruutetaan eläkkeelle siirtymisen yhteydessä. 403b suunnitelmat voivat joko olla pätevä tai epäpätevä suunnitelmia. Se kuuluu Työntekijän eläketulon Security Act (ERISA) jossa työnantajien on edistää työntekijän tilejä.

Kanssa 403b suunnitelma, kaikki työntekijät voivat tehdä palkan laskennalliset maksut ja IRS vaatii yksinkertaisempaa ja halvempaa raportointia koskevia vaatimuksia. Se on vero suojaisan annuiteetti suunnitelma ja mahdollistaa peruuttamisen, vaikka suunnitelma haltija on alle 59-vuotias. Hän tarvitsee vain todistamaan vamman, erottaminen, tai taloudellista haittaa.

Panoksiin 403b suunnitelma sijoitetaan eri tavoin. Yksi on vakuutusyhtiön kautta, joka sijoittaa ne vuosimaksun suunnitelma. Toinen on kautta, jolla on huoltaja jotka sijoittavat ne rahastoihin. Kolmas on luomalla poistotilille Uusiin elinkorot tai sijoitusrahastoja.

Työntekijä voi edistää minkä tahansa summan hän haluaa on 403b suunnitelma ja niille, jotka ovat yli 50-vuotias; he voivat kiinni antamalla lisärahoitusta. Eläkejärjestelyt aiemmilta työnantajilta voidaan myös sisällyttää uuteen 403b suunnitelma.

Vero laina voidaan tehdä on 403b suunnitelma, jos se on maksettu takaisin sisälle viisi-kymmenenvuosi. Joten syrjään vähentää niiden verotettavaa tuloa, he voivat käyttää osuutensa kun he tarvitsevat varoja.IRA

Yksittäiset eläkejärjestely (IRA) on eläkkeelle suunnitelma, jossa määrätään vero etuja sen omistajille. Se voi olla joko sijoitustilin veronmaksajille, ja niiden saajat tai yksilöllistä varhaiseläkettä elinkorosta, jonka avulla veronmaksajat ostaa annuiteetti tai lahjoitusvarat sopimuksia vakuutusyhtiöstä.

Plan haltijat voivat vain lainata hänen IRA tilin kahden kuukauden ajanjakson vuoden sisällä. Se ei nauti mitään erityistä verokohtelua mutta se saa saman suojan kuin muut eläkejärjestelyjä.

IRA on useita tyyppejä, joita ovat:

. Roth IRA, jossa maksut suoritetaan verojen jälkeen varoista.
. Perinteiset IRA, jossa maksut ovat joko verovähennyskelpoisia tai ei verovähennyskelpoisia. Osuudet on talletettu ennen veroja.
. SEP IRA, jossa pienen yrityksen tai itsenäinen ammatinharjoittaja saa tehdä eläkejärjestelmään maksuja perinteiseen IRA perustettiin työntekijän 'nimen sijasta yrityksen' nimi.
. SIMPLE IRA, joka on työntekijä eläkejärjestely, joka mahdollistaa sekä työnantajan ja työntekijöiden kanssa alemman panoksen rajoja ja joka on yksinkertaisempi.
. Itseohjautuvan IRA, joka mahdollistaa tilinomistaja tehdä investointeja puolesta eläkejärjestelmään.

Yhteenveto

1. 403b suunnitelmat verotetaan vasta poiston yhteydessä kun suunnitelma haltija on jo eläkkeellä, kun taas IRA maksut ovat joko verovähennyskelpoisia tai ei verovähennyskelpoisia.
2. 403b suunnitelmat mahdollistavat suunnitelman haltijat saada tax free lainaa suunnitelmistaan ​​joka on maksettava 5-10 vuotta, kun taas IRA suunnitelma haltijat voivat vain lainata hänen panoksensa kaksi kuukautta vuodessa.