Ero Visa ja American ExpressVisa vs American Express

Visa ja American Express on kaksi tunnetuimmista yrityksistä luottokortin liikkeeseen liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Molemmat yritykset tarjoavat lukuisia etuja osana kokonaispakettia, eikä vain myöntää kortteja. Usein saamme kiinni päättämättömyys yrittää päättää, mikä on parempi luottokortti ja tämä ei auta tulva mainoksia ja loputonta sähköposti yhteydenotot joko yritys.

yritykset
Visa aluksi aloitti BankAmericard vuonna 1958. Kortti on antanut Bank of America uudistuvana tasapaino luottokortilla. Vuodesta 1970 on kuitenkin, yhtiö meni läpi useita muutoksia, esimerkiksi on sisällytetty National BankAmericard jossa se ei enää sidottu yhden pankin. Yhtiö nimettiin uudelleen Visa vuonna 1976 ja pysyi yksityinen osakeyhtiö, kunnes se listautui vuonna 2008.

Kuten American Express, sen historia juontaa taaempana vuonna 1850, jolloin se aloitti jakelupalvelu arvokkaita kohteita, aikakriitti- toimituksiin sekä sähköpostin että pidettiin liian herkkä toimitetaan kautta US Postal Service. Seuraavina vuosina yhtiö esitteli rahoituspalveluja samalla hitaasti asteittain jakelupalvelut. American Express esitteli ensimmäiset luottokortilla vuonna 1958.Yritys
Vaikka molemmat yritykset antaa luottokortit, Visa tekee enemmän maksujen käsittelyn kuin myöntävän kun American Express on pääosin osaksi korttien myöntämistä. Se on mieltymyskysymys ja tarvitsee, kun se tulee käyttäjän päättää, minkä kortin käyttöä. Kuitenkin yhteisiä asioita, etsiä ovat palkkiot ja edut ohjelmia, jotka voi tulla tiettyjä kortteja. Esimerkiksi siellä 's jonkinlainen vuosimaksu tyypillisiä tietyt American Express-korttia, joista kaikki eivät tosin. On joitakin luopuminen maksu jotka voidaan tarjota, mikäli asiakas suostuu maksamaan vähintään asetettu määrä vuodessa.

American Express korteissa on Cash Back tarjoaa ostoista, jotka voivat mennä jopa 5%, kun taas Visa harvoin tarjoaa suorat käteistä selkänsä, sen sijaan tarjoaa palkintoja muissa muodoissa kuten tuotteitamme.
Päinvastoin, Visa-kortin tarjoaa tulevat yleensä ilman vuosimaksuja mutta joskus, liikkeeseenlaskija voi veloittaa jonkinlainen maksu niin se 's tärkeää tarkastella tarjouksen saatavilla liikkeeseenlaskijan tai pankki jos haluat Visa.
Toinen keskeinen ero on, että American Express ei ole niin laajalti hyväksytty Visa kansainvälisesti. Näin viisasta olla Visa-kortin kansainvälisillä matkoilla, kaiken varalta.

Yhteenveto
American Express alkoi 1850-luvulla, kun taas Visa alkoi 1950-luvulla.
American Express on enemmän kortin myöntäjä, kun Visa on yleensä maksujen käsittelyn yritys.