Ero Mikrorahoitus ja MikroluottoMikrorahoitus vs Mikroluotto

Yritykset ja jopa yksilöiden joskus tarvitsee apua rahoituksen yrityksensä. Nämä ovat yleisesti tarjoamia pankkien ja rahoituslaitosten lainojen ja luotto.

Ei kaikki ihmiset voivat käyttää hyväkseen näitä lainoja, vaikka, koska on olemassa monia vaatimuksia, jotka niiden on toteuttaa ja tyydyttää. Yksi näistä on antaa vakuuksia lainan, joka voi olla omaisuutta, kuten kiinteistöjen.

Köyhät eivät ominaisuuksia, ja kun he tarvitsevat taloudellista apua, he eivät voi saada sitä pankeista vaan lainan hait, jotka veloittavat erittäin korkeat korot. Tämä johti kehitykseen käsitteiden mikrotason ja mikroluottoja.

Pienrahoitus on laajentamassa taloudellista tukea ja palveluja ihmisille, joilla on pienet tulot, kuten kuluttajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien, jotka on vaikea käyttää hyväkseen näitä palveluja pankkien ja muiden rahoituslaitosten. Nämä rahoituslaitokset vain tarjota lainaa tai luottoa niille, joilla on ominaisuuksia, jotka he voivat käyttää vakuutena ja ne, jotka ovat säännöllisiä tuloja, joka köyhät ei ole.

Vuonna 1970, Grameen Bank of Bangladesh uranuurtajana nykyaikaisen mikrotason joka levisi ympäri maailmaa 's vähemmän kehittyneiden ja kehitysmaiden. Sen oli tarkoitus estää köyhiä lainata rahaa lainan hait, jotka tekevät heidän elämänsä vielä vaikeampaa. Se tarjoaa paitsi lainat mutta säästöjä ja vakuutuksen vähäosaiset yhteiskunnan samoin. Se on suunniteltu maksaa itsensä ja integrointi taloudellisen köyhien tarpeisiin maaksi 'vakiintuneen rahoitusjärjestelmän. Se nähdään välineenä taloudellisen sekä sosiaalisen kehityksen. Lainoilla käytetään yleensä rahoittaa pieniä yrityksiä, jotka auttavat heitä ansaita tuloja. Tätä kutsutaan mikroluottoja.Mikroluotot on yksi osa mikrotason, ja se on suunniteltu tarjoamaan luottoa huono asiakkaita, joiden tuotto on tarkoitettu käytettäväksi pääomaa pienen yrityksen, jotta he voivat omavarainen ja lopulta päästä pois köyhyydestä. Kautta mikroluottoja, köyhät voivat on mahdollisuus hankkia lainaa ilman vakuuksia tai säännöllisiä tuloja, jos ne käyttävät sitä aloittaa liiketoiminnan yritys, joka ansaitsee ne tuloja.

Vuosien mikroluottojen on tullut yleisesti hyväksytty rahoitusjärjestelmien useimmissa maissa. Se on nyt käytetty mittari pankkien määrittää uskottavuuden lainanottajien jotka voivat ovat käyttäneet ennen menee heille.

Mikroluotot ja mikrotason ovat molemmat nähdään tärkeitä tekijöitä maassa 's kehitystä, koska valtava osuus väestöstä on yleensä heikko ja tarvitsee kaiken avun, minkä voi saada tehdä elämänsä paremmin ja itse asiassa parantaa taloudellista asemaa maan .

Yhteenveto:

1. Pienrahoitus on prosessi myöntää taloudellista tukea sekä muita palveluja, kuten vakuutus- ja säästöjä vähäosaisten kun mikroluottoja on yksi osa mikrorahoitusta ja on prosessi luottoa köyhille.