Ero voitto ja tulotTulos vs Tulot

Vuonna kirjanpito, talous, laki, ja kiinteistöjen, 'voitto' ja 'tulot' määritellään hieman erilainen. Periaatteessa 'voitto' viittaa määrään ansaittu jäljelle, kun kaikki kulut otetaan pois tietyllä aikavälillä. 'Tulot' tarkoittaa kokonaismäärää tuottama yhtiö ottamatta pois palvelujen kuluista tai myytyjen tietyssä ajassa.

Voitto
'Tulos' määritellään 'tulot miinus menot.' Se on suoraan yhteydessä palveluista ja myytyjen tavaroiden. 'Tulos' tarkoittaa voittoa kirjanpito- tai voittojen taloustieteen tai voittojen kiinteistöosuuksista. Kirjanpidon tulos viittaa ero ostoksen hinta ja kustannukset tuovat palvelujen tai tavaroiden markkinoille. 'Tulos' taloustieteen viittaa kahteen eri asiaa, jotka liittyvät jokaisen otherCnormal liikevoittoon ja tulokseen. Normaali voitot ovat kokonaiskustannukset lukien epäsuorat ja suoranaiset kustannukset sijoittaja tai yrittäjä tietyn hanke; katsoo, epänormaali tai puhdasta tai ylimääräistä voittoa viittaavat erot yrityksen 's koko liikevaihdosta ja kaikista aiheutuneista kustannuksista. voitot kiinteistöosuuksista viittaa ei-possessory kiinnostusta maalla. Se tarkoittaa omistajalla on oikeus ryhtyä öljy-, puutavara, mineraaleja ja muita luonnonvaroja toisesta 's maa.

Tulot
'Tulot' on kokonaismyynnistä, että yritys on saavuttanut tietyn ajan. 'Tulot' on myös nimitystä 'bruttotulot' tai joskus kutsutaan 'myynti.' Se on raha järjestö saa tehdä tavaroita tai tarjoavat minkä tahansa palvelun että organisaatio tarjoaa. Investointi voitot ja muut rahoituslähteet ovat kokonaan tulot organisaation tai yrityksen. Monissa maissa, 'tulot' kutsutaan myös 'liikevaihdon.' Tulot voidaan saada missä tahansa muodossa, kuten etuja, rojaltit, osingot jne

Kirjanpidossa 'tulot' on nimeltään 'top line', koska se on sijoitettu yläosaan tuloslaskelman aikana, päinvastoin, 'alhaalta linja' on 'tulos'.Aivan kuten tulot, tulot on myös erityyppisiä kuten myyntituloista mikä tarkoittaa saadut tulot tavaroiden myyntiä. Verotulojen, eli tulot hallitus hankkii maksamat veronmaksajat. Gross tulot ovat vuosittaiset tulot voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Nämä tulot koostuu lahjoituksia joko yksityishenkilöiden tai yritysten, tai tulot organisaatio 'työn tai tehtävän, jne.

Yhteenveto: