Ero Kertymätön Tulot ja TuloennakotAnsaitsematon tulot vs Tuloennakot

Ansaitsematon tulot ja laskennalliset tulot on sama merkitys, vaikkakin ero sanavalinta. Molemmat ehdot koskevat samoja kirjanpidon käsitteitä ja ilmentävät samat ominaisuudet.

Sekä ansaitsematon tulot ja laskennalliset tulot on ominaista tuottona tai voiton tietyn yritys, joka tuottaa tavaroita tai palveluja, mutta ne luetellaan velaksi kirjanpidon koska mainitut tulot tai tulot katsotaan ole vielä ansainnut tai tunnustettu. Tässä tilanteessa on vireillä olevassa asiassa tai muita tapahtuman tehtävä ennen tulojen tai voiton katsotaan eduksi.

Ansaitsematon tai laskennallisen tulot tapahtuu, kun maksun tietyn tuotteen tai palvelun annetaan yritys, joka tarjoaa sen, mutta samaan aikaan yhtiö doesnt 't tarjota tavaran tai palvelun juuri tuolloin, mutta myöhemmin. Tämä kuvaa yksisuuntainen kauppoja tämän tietyn ajan. Vasta kun tavara tai palvelu toimitetaan tulee tapahtuman pitää täydellisenä. samaan aikaan yhtiö voi luetella maksamisen osana tuloja tai tuloja.

Kun tuloennakkona tapahtuu, on sopimus kahden osapuolen välillä (yhtiö ja asiakas), että tavara tai palvelu annetaan takia etenemistä tuloista. Asiakas odottaa saavansa palvelua tai hyvää tulevaisuudessa, ja yhtiö on velvollisuus täyttää loppuun kaupat tarjota tavaran tai palvelun ennen kuin se voi hyväksyvät maksamisen osana tuloista. Siirtovelat, tällä hetkellä se annetaan yritykselle ja kohdassa, että tavara tai palvelu toimitetaan, on listattu velaksi kirjanpidon.

Kertymätön tai tuloennakon käytetään yleensä suoriteperusteinen kirjanpito. Tuloennakot voi tulla monia muotoja, ei vain vaihtoa tavaroita ja palveluja. Jotkut työntekijät, jotka pyytävät käteisennakkoa niiden johtajien tai yritykset käyttävät samaa periaatetta. Muut ammattilaiset kuten urakoitsijoille, huoltoammattilaiset kuten putkimiehet ja sähkömiehet, kysyvät ennakkomaksua tai käsiraha ennen varsinaisen palvelun alkaa. Ennakko voidaan rahoittaa joitakin työkaluja tai mitään välttämätöntä työtä. Jotkut pyytävät tuloennakon ensin, jotta niillä on varmuus siitä, että asiakas ainakin maksamaan osan sovittua korvausta.Siirtovelat esiintyy myös liittymien ja jäsenyydet jossa tilaajat maksavat tietyn summan rahaa etukäteen saadakseen tavaroita tai palveluja (kuten lisenssit) tietystä yritys. Yhtiö saatuaan maksun, antaa tilaajalle kanssa tavaroiden tai palvelujen riippuen kestosta tai vaihtoehtoja, että tilaaja ilmoitettu pyynnössä.

Yksi etu jaksotuksien osa yritys on, että se saa tuloja huolimatta käsittelemällä sitä velaksi. Tulot on tilapäinen resurssi, jos on pulaa kassavirran. Puolelta asiakkaan laskennalliset tulot on edullista, jos asiakas haluaa tietyn tavaran tai palvelun etukäteen. Useimmille kiinnittäen eteenpäin antaa ylellisyyttä poistaa ei-toivottuja tai odottamattomia luottoa. Jotkut ihmiset haluavat myös ennakkomaksuja, jotta he voivat budjetti rahansa paremmin.

Haittana tässä järjestelmässä on, kun yhtiö ei tapahtuman suorittamiseen tai asiakas kokee, että yritys ei toimittanut haluttuun tavaran tai palvelun. Saattaa olla ongelmia, jos ei ole kompromissi asiakkaan ja yrityksen tapahtuman suorittamiseen molemmille puolille.

Yhteenveto:

1. Laskennalliset ja ansaitsematonta tulot on sama kirjanpidon periaatetta suoriteperusteinen kirjanpito. Keskeisenä ajatuksena on, että maksu suoritetaan etukäteen ennen tavaran tai palvelun toimitetaan tai suoritetaan.