Ero tarkistaminen ja säästötTarkistetaan vs Säästöt

Rahoituslaitos yleensä tarjoaa asiakkailleen pääsyn eri tilejä. On yleensä kaksi tiliä, että asiakas voi valita; tarkkailun huomioon tai säästö tilin. Vaikka jokainen pankki laajalti vaihtelee sen pankki- termein, tarvikkeet, miten voit käyttää kutakin tiliä säilyy maailmanlaajuisena.

Tarkkailun huomioon on normaalisti pankki- tilin, jota käytät päivittäistä rutiinia. Se on tili, josta maksat laskuja, nostaa rahaa ja tehdä ostoksia. Säästö tili on, jos laitat kaikki rahat, jotka haluat varattu tai kerääntyä 'pahan päivän varalle.'

Rahaa sijoitetaan säästö tilin ajan mittaan kertyy koronmaksusta. Pankit yleensä antaa kullekin säästö tilin edun taso. Esimerkiksi jos olisit tallentanut $ 100 säästötili jossa on 3% korolla, on 12 kuukauden aikana voit varmistaa ylimääräinen $ 3. 00 oman säästää tilille. ? Koska jatkuvaa liikettä rahaa tarkkailun huomioon, pankit maksavat vähän tai ei lainkaan korkoa varoja pidetään nämä tilit. Jos haluat säästää suuria summia rahaa on parasta sijoittaa sen säästötili; näin voit ansaita rahaa, kun pankki on kunnolla huolehtimaan sen.

Tarkistetaan tilit myös tarjota asiakkailleen 'ylityksestä' laitos tilinsä. Jos olet hyvässä asemassa pankkisi kanssa, ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden käyttää enemmän rahaa kuin todellisuudessa on. Yli vedetty rahaa kysytään yleensä maksetaan takaisin lopussa kuun. Säästötilien eivät tarjoa tätä lauseketta. Vuodesta säästötili, voit vain vetää mitä rahat olet sijoittanut.Tarkkailun tilit voit nopea pääsy rahat. ? Säästötilien, toisaalta, on tiukat säännöt peruuttamista. Jotkut säästötilit edellyttää voit suorittaa irtisanomisaika ennen peruuttamista voidaan tehdä, ja jotkut säästötilin vain voit vetäytyä tilin niin monta kertaa tietyn ajan kuluessa. ? Hyöty tilalla tarkkailun huomioon on joustavuus, että voit saavuttaa tililläsi. Tämäntyyppinen tilin annetaan pankkikortilla, jonka avulla voit käyttää rahaa, kun pankit ovat kiinni, ja jonka avulla voit maksaa kohteita käsittelemättä käteisellä.

Kiitos tänään 's teknologinen kehitys, tarkkailun tilit ovat nyt saatavilla verkossa. Hetkessä voit turvallisesti kirjautua ja suorittaa etänä täydelliset ohjeet. Valitettavasti monet säästötilien eivät tarjoa tällaista palvelua asiakkailleen. Ei korttia tilat tarjotaan tämäntyyppisiä tileistä teillä on vielä fyysisesti vierailla pankki nostaa rahaa tililtäsi.

Yhteenveto

Tarkkailun tilit käytetään jokapäiväisessä taloudellisten tarpeiden, kuten käteisnostoista ja tehdä ostoksia.

Säästötilit rajoittaa peruuttaminen ja eivät tarjoa välittömän pääsyn tilille.

Tarkkailun tilit voidaan käyttää verkossa.

Säästötilien käytetään turvallisesti pitää suuria summia rahaa, että olet ollut säästö.