Ero PPO ja EPOPPO vs EPO

On monia vakuutuksen järjestelmiä luonut kaikkialla maailmassa yrittää varmistaa, että ihmiset saavat lääkehoidot erittäin kohtuulliseen hintaan. On vaikea ennustaa, milloin olet menossa saada sairas, ja kun olet menossa vaatia hoitoa, ja siksi on erittäin tärkeää olla oikein vakuutettu. Kuitenkin, koska suuri mahdollisuudet, yrittää selvittää, mikä niistä on paras, ja miten ne toimivat, ei ole helppoa. Oletetaan esimerkiksi, 's katsomaan järjestelmien Yhdysvalloissa C PPO ja EPO vakuutukset.

Määritelmä

? PPO sanoista Preferred Provider Organization, tai Preferred Provider vaihtoehto.

? EPO sanoista Exclusive Provider Organization.

Tekniset erot

? Pidetyin Organization hoitaa lääkärit, lääketiede Terveys tarjoajat ja muut terveydenhuollon organisaatioiden että ottaa vakuutusmaksu asiakkailta ja antaa heille vakuutuksen kolmannen osapuolen kautta organisaation.

? Exclusive Provider Organization tarjoaa samanlaista vakuutuksia kuitenkin pienemmässä mittakaavassa. Palveluntarjoajat, jotka toimivat niistä tarjoavat suurempia määriä edullisista palveluistaan.

Mitä se tarkoittaa, että potilas?? Kun kyseessä pidetyin Organization, ihmisillä on enemmän joustavuutta, kun se tulee valita ensihoidon lääkäri heidän valintansa. Lisäksi he eivät tarvitse ottaa yhteyttä lääkäriin saamaan tapaamisen asiantuntijan terveyskeskukseen. Maksut vakuutusmaksun on suurempi kuin EPO, mutta se on vain hyvin rajallinen liikkumavara.

? Yksinoikeudella Provider Organization yhtiö valitsee ensisijainen terveydenhuollon tarjoaja sinulle, ja sinun täytyy seurata hänen neuvoja ja ohjeita. Vasta kun kyseisen lääkäri suostuu jonkinlaista hoitoa, voit saada vakuutuksen tarpeen. Maksut eivät ole neuvoteltavissa, ja jos päättää lopettaa vakuutuksen prosessi joudut maksamaan kaikki vireillä laskut, että yhtiö voi olla mukana.

On hyvin vähän eroa kahden järjestelmän, ja se on erittäin vaikea ihmiset todella ymmärtää todellinen merkitys kaksi niistä, on kuitenkin tärkeää tutkia niiden erot kunnolla.

Yhteenveto:

1. PPO ja EPO ovat lääketieteellisiä vakuutuksia, joita hoitaa kolmas osapuoli tai organisaatio.

2. PPO on laaja verkosto ammatillisen tarjoajien, jotka toimivat kohti niiden sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

3. EPO on paljon pienempi verkko, ja se ei ole niin paljon terveydenhuollon tarjoajat.