Ero Mortgage ja NoteMortgage vs Note

'Mortgage' ja 'note' ovat termejä, jotka liittyvät lainoihin tai lainanottoa. Ihmiset, jotka ottavat lainaa pitäisi olla joko allekirjoitettava kiinnitys asiakirjan tai viestin. Molemmat termit merkitsevät sopimus kahden yksilön välillä tai yksilön ja rahoituslaitos. Molemmat ovat oikeudellisesti sitovia. Jos lainanottaja ei palauttaa maksun, joka on lainattu, lainanantaja voi haastaa lainanottajan Hypoteekin asiakirjan tai setelin.

Mikä on merkinnän? Se on asiakirja, yksilön merkit lupaavat maksaa toisen henkilön tai luotonantajan summa, joka on lainattu. 'Note', jota kutsutaan myös velkakirjan, myös tarkempia tietoja määritetyn edun rahaa lainataan ja tila ja aika takaisinmaksun.

Mikä on kiinnitys? Se on asiakirja, yksilön merkit lainanantajan sitomista omaisuutta vastaan ​​rahaa, joka on lainattu.

Vaikka huomautus on allekirjoittanut henkilöt vain lainata rahaa ilman sitomista mitään, kiinnitys on allekirjoittanut yksittäisen sitomista joidenkin omaisuutta. Kiinnitys on normaalisti rekisteröity tallennus toimistossa taas muistiin ei ole rekisteröity.Huomautukset ovat yksityisiä ja henkilökohtaisia ​​kun maksu tehdään yksittäisen. Mutta kiinnitykset ovat kaupallisia, koska maksu suoritetaan rahoituslaitos tai pankki. Asuntolaina liittyy yleensä rahoituslaitos tai pankki, mutta toteaa ainoastaan ​​liity yksilöitä. Huomautus hahmotellaan lainakannan korot rahaa, ja tila takaisinmaksun. Se voi sisältää myös kiihtyvän lauseke, mikä tarkoittaa, että koko summa on automaattisesti maksettava, kun maksu on menetetty. Kiinnitykset myös hahmotella rahamäärä, korko, ja tila takaisinmaksusta.

Yhteenveto:

1. huomautus on asiakirja, joka yksilön merkit lupaavat maksaa toisen henkilön tai luotonantajan summa, joka on lainattu.
2. kiinnitys on asiakirja, joka yksilön merkit lainanantajan sitomista omaisuutta vastaan ​​rahaa, joka on lainattu.
3. Vaikka seteli on allekirjoittanut henkilöt vain lainata rahaa ilman sitomista mitään, kiinnitys on allekirjoittanut yksittäisen sitomista joidenkin omaisuutta.
4. toteaa ovat yksityisiä ja henkilökohtaisia ​​kun maksu tehdään yksittäisen. mutta kiinnitykset ovat kaupallisia, koska maksu suoritetaan rahoituslaitos tai pankki.
5. kiinnitys on normaalisti rekisteröity tallennus toimistossa taas muistiin ei ole rekisteröity.