Ero Luonnokset ja tarkastukset Luonnokset vs Tarkastukset

Mikä tahansa teollisuuden tai liiketoiminnan voi tuottaa pankkivekselin. Pankki luonnos on laillinen kopio tarkistaa joka on luonut liikemies tai kauppias ja valtuuttama pankki, mutta ei luotu tilinomistajan. Pankki luonnos ei ole alkuperäinen allekirjoitus. Se on yleensä allekirjoittama automaattisen koneen. Se perustuu myös todellinen luottoa tai säästöjä tilin. Kun luonnos on tuotettu, oikean rahan käytetään.

Pankki luonnos voidaan huomata kuin 'pankki' s tarkistaa. 'Rahat maksetaan pankin niin, että tilin haltija voi lunastaa sen luonnoksena. Pankki luonnos on aina vahvistettu maksu siksi se ei palautua. pankki ottaa rahaa etukäteen päässä henkilöä, joka laskee luonnosta ja vastineeksi antaa pankki 's tarkistaa tai luonnos tämän määrän. Luonnokset ovat luotettavampia muodossa maksun saamisesta kuin henkilökohtainen tarkastuksia, jotka voivat palautua. Kuten mainittiin, luonnos on yhtä hyvä kuin rahaa. Pankki kirjoittaa tilinomistajan 's luonnos ja luotettavasti ottaa pois rahaa tililtä.

Tarkastukset syntyvät tilinhaltijan varoista sisällä tilin tai pidetään hankintaan. Olisi allekirjoitettava virallisesti tilinhaltijan ennen vapauttamista. Kuitenkin pankit voivat tarttua takaisin rahaa tai varoja tyhjennetään tarkistaa viikon tai kaksi pian sen jälkeen, jos seurauksena liiketoimet on huomioitu petoksen tai väärennettyjen.Tarkastukset attribuutin nimi myöntävän pankin, joka tavallisesti näkyy vasemmassa ylälaidassa tai ylempi keskellä tarkistaa. Lisäksi se sisältää parannetut tietoturvaominaisuudet kuten vaihtuvaväriset mustetta, turvallisuus vesileimat, ja kierre erityinen hienopaperia. Tarkastukset ovat hyvin suunniteltu vähentämään alttiutta väärennettyjä kohteita. Jotkut pankit bond pois suojelusta niiden tarkkailun tilit ja tarkastuksia myönnetään niiden asiakkaat. Tarkastukset voivat pomppia, ja ne ovat myös alttiita muita väärennettyjä ja petollisen toiminnan.

Yhteenveto:

1. pankkivekseli on laillinen kopio tarkastus, joka on luotu kauppiaan ja sitten luvan pankki, mutta ei luotu tilinomistajan. Tarkastukset on clearing aika ennen liikkeeseenlaskua.
2. Luonnokset ovat varmoja ja vahvistetaan rahaa. Tarkastukset tarvitsevat aikaa (jos on varoja), ennen kuin ne voidaan poistaa ja hyväksytty.
3. Luonnokset ovat erittäin suojattu pankin. He myös välttää riskejä ottamalla rahaa, kun tarkastukset ovat alttiita petollisen toiminnan ja väärentämistä tekoja.
4. pankkivekseli luotettavasti ottaa pois rahaa tililtä kun tarkastukset tarvitse lupaa pankin ja tilinomistajan.
5. pankkivekseli ei ole allekirjoitusta; se normaalisti on allekirjoittanut automatisoituun koneeseen. Tarkastukset ovat allekirjoittaneet tilinhaltijan ennen vapauttamista.