Ero Kärsivällisyys ja lykkääminenKärsivällisyys vs Lykkäys

Tilapäinen Laina helpotus C vaihtoehtoja Kärsivällisyys ja lykkääminen
Joskus ainoa tapa saada koulutusta on saada opintolainaa. Mutta vaikka turvallinen opintolainaa, siellä on yrittää hetkiä, jolloin oppilas voi tehdä maksuja ajoissa johtuu monista tekijöistä ja syistä.
Ihmiset, jotka tarjoavat opintolainoja usein antaa vaihtoehtoja kärsivällisyyttä tai lykkää opiskelijoille, jotka eivät voi tehdä määräajaksi.

Kärsivällisyys ja lykkäys on kaksi vaihtoehtoa opiskelijan lainansaajan suhteen siirtämistä, / hänen opiskelija lainan maksut. Kaksi vaihtoehtoa on pieniä eroja toisistaan. Vuonna kärsivällisyyttä, opiskelija lainanottaja saa tilapäisesti pysäyttää maksujen tai maksaa pienempiä määriä varten opintolainaa. Kärsivällisyys myös ulottuu aika maksaa lainan ja hankkii kiinnostusta vuosina. Vuonna lykkäyksestä, maksu lainan lykätään, mutta lainan korko ei kasva ja kerääntyä ajaksi että lykkäys pannaan täytäntöön.

Tavallinen syitä kärsivällisyyttä ovat tilapäisiä takaiskuja kaltainen sairaus, taloudellisia vaikeuksia (pienet tulot tai suuri laskeutumattomista velkoja), tai palvelevat työharjoitteluun tai kotimaahan. Kun takaiskuja on ratkaistu, opiskelija lainanottaja odotetaan maksamaan lainaa tavallisissa olosuhteissa lisätty korot periaatteelle sekä korot. Tärkein asia kärsivällisyyttä on, että lainanottaja on valmis maksamaan, mutta realistisesti ei voi maksaa.

Toinen syy, miksi lainanottajien etsiä kärsivällisyyttä vaihtoehtona on, että ne eivät ole päteviä lykkäystä tai käytetty enimmäismäärä aikaa että lainanantajan mahdollistaa lykkäysten. Kärsivällisyys voidaan antaa myös näissä olosuhteissa peruutuksen, muutoksen lyhennyssuunnitelma tai vakiinnuttamista, osallisuudesta sotilaallinen mobilisaatio tai paikallisen tai kansallisen hätätilan.

Huono puoli ominaisuus kärsivällisyydestä on sen kertymistä kiinnostusta. Operaattorin opintolainan osaksi kärsivällisyyttä aiheuttaa lainanottaja maksaa enemmän rahaa kuin alkuperäinen tarkoitus pitkällä aikavälillä. Näin tapahtuu, koska on olemassa intressi asetetaan lainan 's lainapääoma ja sen vastaavan edun. Tapa hallita maksut on maksettava korko aikana kärsivällisyyttä. Tämä eliminoi toisen kiinnostusta pitkällä aikavälillä, mutta jättää ainoastaan pääoma ja sen korko.
Arviointi lykkäämistä, toisaalta, on paljon vaikeampaa kuin olla päteviä kärsivällisyyttä. Tavallinen pätevyys lainanottajan ovat:

? Ovat kirjoilla ja pysyä koulussa vähintään puolet ajasta, joka voi saada jälkeisen koulu. Tämä koskee myös lainanottajien jotka opiskelevat kokopäiväisesti jatko jatkokoulutussopimuksen tai hyväksytyn vamma kuntoutusohjelma. Tämä muodostaa niin opiskelijan lainanottajan 's läsnäolohistoria joka on usein pätevyys tämän vaihtoehdon.? Työttömänä joilla vähimmäistoimeentulon, tai palvelevat armeijan tai yhteisössä.
Sekä kärsivällisyyttä ja lykkäys päättää arvioinnin mukaan opiskelijan 's lainanantajan. Kiinnostuneet hakijat on sovellettava ja tavata tarvittava pätevyys hänen / hänen haluttu vaihtoehto. Vasta tavattuaan pätevyys lainanantajan voi lainan hakijan / opiskelija lainanottaja esittää paperityötä ja lomakkeet pyyntöjen.
Yhteenveto:

1. Sekä kärsivällisyyttä ja lykkäys ovat hyviä vaihtoehtoja harkita, kun opiskelija lainanottaja on ongelmia lainan maksut.

2. Kärsivällisyys avulla kiinnostusta kasvaa ja sovellettava periaate ja kiinnostusta. Sen sijaan kiinnostus lykkäys ei kasva ja pysähtyy kokonaan.

3. Lykkäystä edellyttää opiskelijan lainanottaja osallistumaan akkreditoitu koulu ja täydellinen työselostus kun kärsivällisyys mahdollistaa lainanottajan voidaan poissa koulussa, kun se on voimassa.

4. Lykkäystä on automaattisen hyväksynnän perusteet vaikka kärsivällisyys ei ole sitä.