Ero E-kaupankäynti ja M-kauppaE-kaupankäynti vs M-kauppa

Nykypäivän 's nopeasti kehittyvän tekniikan maailmassa, yritykset ovat yleensä siirron verkossa. Nämä verkkokaupan kutsutaan sähköinen kaupankäynti ja sähköinen kaupankäynti. Sähköinen kaupankäynti on termi, joka on ollut olemassa jo pitkään. Tämä termi on noin liiketoimintakieltoon verkossa, ja kaikki tietävät siitä. kuitenkin nousu sähköinen kaupankäynti, tiettyjä sekaannuksia nousi. Molemmat ovat noin liiketoimien verkossa, mutta on edelleen merkittävä ero näiden kahden välillä. tyhjentäminen nämä sekaannukset, se on parhaiten määritellä ja erottaa nämä ehdot.

Merkityksen kaupankäynnin tarkoittaa, suorittamalla liiketoimen, onko myynninedistämistä tai myyvät tuotteita, tavaroita ja palveluja. 'M' on termi sähköinen kaupankäynti tarkoittaa mobiili. M-kauppa on siis eräänlainen liiketoimen tapahtuu matkapuhelimella; tarjoamalla matkapuhelin on Internet-yhteys. Viime aikoina puhelimissa on Internet-yhteys, kuten 4G, mikä tekee nämä toimet helpommin. Kun nousu puhelimet Internet-yhteys, tällainen liiketoimen on tullut hyvin suosittu. M-kauppa on tullut kasvavista liiketoiminnan viime aikoina.

Jossa käytetään m-kauppa, on paljon tuotteita ja markkinointimateriaali, jotka voidaan lopullisesti liiketoimen. Elokuva voi ostaa puhelimen kautta Internet-yhteys. Paitsi, että voit myös käyttää kuponkeja, kanta-asiakaskortteja, ja alennuskortit kauttasi matkapuhelin avulla m-commerce. M-kauppa voi myös voit tehdä mobiili pankkitoiminta, ja voit käyttää rahaa eri yrityksissä. Aivan kuten joka käyttää kannettavaa tai työpöydän, kunhan puhelimessa on Internet-yhteys, joten sekin voi ostoksia väsymiseen asti käyttäen m-commerce.

E-kaupankäynti, toisaalta, on lyhenne sähköisen kaupankäynnin. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköinen kaupankäynti on tapa tehdä liiketoimia internetin kautta samoin. Jos sinulla on kannettava tietokone tai työpöydällä voit helposti ostoksia verkossa. Se on tullut hyvin suosittu näiden nykyaikaisten päivinä. Ei vain se voi auttaa tekemään liiketoimia verkossa, se on myös erittäin kätevä kaikki pyyhkäisemällä koneita, jossa voi pyyhkäistä maksamalla luottokortilla. Ihmiset voivat tehdä business-to-business kauppa sähköisen kaupankäynnin kutsutaan B2B. Se voi myös tehdä yrityksen kuluttaja tapahtuma nimeltään B2C. Tämä on missä tilaukset vastaanotetaan kautta lähetyksiä ja toimituksia. Voit käyttää luottokorttia, kun teet nämä toimet. Yksi parhaista esimerkkejä tästä on, kun amazon.com tehdä liiketoimintaa asiakkaidensa kanssa. Toinen suosittu verkkokaupoissa sivusto on eBay.

YHTEENVETO:1.

M-kauppa tarkoittaa matkapuhelimen Internet-yhteys, kun taas sähköinen kaupankäynti tarvitsee kannettavan tai pöytätietokoneen, mutta molemmat suoritetaan verkossa.
2.

Voit maksaa verkkokauppatapahtuman kautta pyyhkäisemällä koneita missä pyyhkäisemällä te luottokortit, sähköinen kaupankäynti ei ole tätä vielä.
3.

M-kauppa on enemmän kannettavia kuin sähköisen kaupankäynnin, koska matkapuhelimet ovat helppo kuljettaa.
4.