Ero HMO ja POSHMO vs POS

POS, tai Point of Service, ja HMO, tai hoitoalan organisaatio, ovat erityyppiset Managed Healthcare suunnitelmia Yhdysvalloissa. Nämä terveydenhuollon vakuutukset auttavat työntekijöitä heidän lääketieteellisen laskut.

Harkittaessa HMO suunnitelma, se on rajoittavampi kuin POS. Henkilö, joka on ottanut HMO suunnitelma, on valita perusterveydenhuollon lääkäri (PCP) verkosta urakoitujen lääkäreitä hänen alueella. Se on ensihoidon lääkäri joka koordinoi työntekijöitä 'hoitoa. Siinä tapauksessa työntekijä on hakea apua asiantuntija, PCP tekee asian, jonka kanssa kustannukset minimoidaan.

Point of Service voidaan sanoa olevan hybridi HMO ja PPO (Preferred Provider Organization) suunnitelmia. POS on joustavampi suunnitelma kuin HMO. Työntekijät valitsemalla POS suunnitelma voi hakea mitä tahansa lääkäri sisällä tai sen ulkopuolella, verkko supistui lääkäreitä.

Yksi tärkeimmistä eroista kaksi sairausvakuutus suunnitelmia, että työntekijä valitsevat POS suunnitelma voi olla hyötyä molempien POS ja HMO suunnitelmia. Toisaalta, HMO suunnitelma on erittäin tiukkoja ohjeita.

Toinen ero on, että ei tarvitse valita PCP POS suunnitelma, kun taas, sitä tarvitaan HMO suunnitelma. Jos työntekijä ei ole PCP kun hän on HMO suunnitelma, niin hän joutuu kantamaan koko laskun. Toisaalta, jos ei ole POCP alle POS suunnitelma, niin hän vain täytyy maksaa rinnakkaisvakuutus.

Mikäli HMO suunnitelmia, yksi on saada lähete PCP kuullakseen asiantuntija. Toisaalta, jos työntekijä on ottanut POS suunnitelma, hän voi suoraan lähestyä asiantuntija hänen halunsa.Yhteenveto:

1. Työntekijä valitsevat POS suunnitelma voi olla hyötyä molempien POS ja HMO suunnitelmia. Toisaalta, HMO suunnitelma on erittäin tiukkoja ohjeita.

2. POS on joustavampi suunnitelma kuin HMO.

3. Toinen ero on, että ei tarvitse valita perusterveydenhuollon lääkäri on POS suunnitelma, kun taas, sitä tarvitaan HMO suunnitelma.