Ero ABN ja ACNABN vs ACN

ACN sanoista Australian Yhtiö Määrä, ja ABN tarkoittaa Australian Business Number. Vaikka nämä kaksi tunnistenumerot antamien eri Australian viranomaiset, jotkut ihmiset ovat hieman sekava. Jotkut jopa ajattelevat, että ne ovat samat, ja eivät löydä mitään eroa näiden kahden välillä.

Australian Securities and Investments komission antaa ACN yrityksille rekisteröityjen Australia. Tämä australialainen Company Number antaa yrityksille ainutlaatuisen tunnistenumeron. Tämä numero auttaa seurannassa yritykset suurelta osin. Yleensä ACN koostuu yhdeksästä numeroa.

Australian Verotus Office on viranomainen, joka siinä annetaan ABN yrityksille Australia. Australian Business Number Myönnetään kaikille yhteisöille, olipa se suuri tai pieni. ABN on yksitoista numeroa.

ABN voidaan selvittää lisää yrityksen ja tarkistaa tiedot. Tämä auttaa järkeistää yhteydenpitoa valtion virastot, jotka auttavat liiketoiminnan paljon. Jopa yleisö voi tarkistaa kaikki yksityiskohdat liittyvät toimiville yrityksille Australia käyttämällä Australian Business Number.

Australian Business Number voidaan käyttää paikka Australian Yhtiö Määrä jos se sisältää myös yhdeksän numeroa ACN.

Sekä ACN ja ABN ovat näkyvän kaikki asiakirjat, kuten laskut, kuitit, tiliotteet, tilauksia, liike kirjelomakkeet, ilmoitukset, velkakirjat ja kirjallinen mainoksia.

Se ei ole, että kaikki yritykset, joilla Australian Yhtiö Määrä vaativat Australian Business Number. ABN vaaditaan yritystä, joiden vuotuinen liikevaihto on 75.000 dollaria, ei '? Voittoa organisaatioita, joiden vuotuinen liikevaihto on 150000 dollaria, ja jos yritys haluaa saada tuloja verottomia etuja.Yhteenveto:

1. ACN sanoista Australian Yhtiö Määrä, ja ABN tarkoittaa Australian Business Number.

2. Australian Securities and Investments komission antaa ACN yrityksille rekisteröityjen Australia. Australian Verotus Office on viranomainen, joka siinä annetaan ABN yrityksille Australia.

3. Australian Yhtiö Määrä koostuu yhdeksästä numeroa. Toisaalta, Australian Business Number koostuu yhdestätoista numeroa.

4. Australian Business Number voidaan käyttää paikka Australian Yhtiö Määrä jos se sisältää myös yhdeksän numeroa ACN.

5. Tämä australialainen Company Number antaa yrityksille yksilöllisen tunnistenumeron. ABN voidaan selvittää lisää yrityksen ja tarkistaa tiedot.