Ero Debit ja ATM CardDebit vs ATM Card

Debit ja ATM-kortit ovat kortteja käytetään valtakunnassa pankki. Sekä ATM kortit ja pankkikortit myönnetään pankin tai Osuuspankin asiakkailleen, kun he tekevät pankkitili näissä laitoksissa.

Sekä ATM ja pankkikortit työtä yhdistämällä ja pääsy kortinhaltijan 'tilille sähköisesti muovikortti. Muovinen korttia käytetään suorittaa kortinhaltijan' liiketoimien kautta pankkiautomaatti milloin tahansa aikaan päivästä tai POS (piste palvelun ) järjestelmä valittujen kauppiaiden.

Tärkeimmät vaatimukset ovat pankkikortti tai ATM-kortti on oltava olemassa pankkitilin ja henkilökohtainen tunnusluku turvata tapahtuman. Sekä maksukortti, ja erityisolosuhteissa ATM-kortti, voidaan käyttää vaihtoehtoisia menetelmiä ostosten. Nämä toimet voidaan tehdä vain, jos on olemassa riittävä tasapaino kortinhaltijan 'tilille.

ATM-kortti käytetään enimmäkseen sähköisen asioinnin kuten käteisen talletukset ja nostot, tasapaino tiedon, ja muita tapahtumia automaatilla (pankkiautomaatti). Kortinhaltija yleensä käyttää ATM-kortin ja koneen tehdä käteisnostoja. Tämä mukavuutta johtaa 24 tunnin pankkipalvelun pankeille ja ratkaisu hätä nostoja.

ATM-kortteja voidaan myös käyttää ostosten kuin maksukortti, mutta eivät kaikki kauppiaat hyväksy kortit vaihtoehtona rahana tai muita kortteja (pankki- tai luottokortteja). ATM-kortti puuttuu logon MasterCard- tai Visa (tai muiden tapahtumien käsittelyn yritykset). Vähennys päässä sekkitilin, onko peruuttamista tai osto tarkoituksiin, on myös välitön ja päivittää automaattisesti kaupassa.
Myös kaksi tapaa tehdä ostoksen ATM kortti. InCstore ostoksia on tehtävä henkilökohtaisesti, kun verkkokaupan kuten maksut puhelin- tai sähkölaskujen (ja muut palvelut) sekä verkkopankissa ja online-ostoksia voidaan tehdä pankkiautomaatti.Toisaalta, maksukortin doesnt 't tarvitsevat pankkiautomaatti toimimaan. Itse maksukortti on jatkoa ATM kortin. Sitä voidaan käyttää käteisen nostoon vaan myös kunnia käyttää ostoksiin ilman käteisellä. maksukortti voi toimia luottokortin tehdä ostoksia johtuen logo maksukortin. tunnus on yleensä liiketoimen käsittelyn yritys (MasterCard tai Visa). tunnuksen avulla maksukortin toimia luottokortilla at kauppiaat, jotka kunnioittavat tapahtumien käsittelyn yritys.

Jos maksukorttia käytetään ostosten määrä kuluja on vähennetty huomioon kortinhaltijan. Toisin kuin luottokortin käsittely, kulut aikana maksukortin käsittely voi kestää päiviä todentaa tapahtuman. Pankkikortit vaihtoehtoisena maksutavan voi tapahtua kuten pankkikortteja käsittely tai luottoa käsittely. Jos debit prosessoinnissa, on tarpeen syöttää PIN-koodi. Jos käyttää luottoa käsittely, ei tarvitse syöttää PIN-koodi. Ei myöskään ole lisäajan laskutusjärjestelmän, kun se tulee luotto käsittelyjärjestelmään pankkikortilla.

Yhteenveto:

1. ATM-kortit ja pankkikortit on samat elementit: pankkitilin, PIN-koodin, ja kyky käyttää käteismaksuvälinee- kuten nostoja ja talletuksia. Molemmat kortit voidaan myös tehdä ostoksia. Kuitenkin pankkikortit yleensä kovinkaan usein verrattuna ATM kortteja.
2. Sekä ATM kortit ja pankkikortit ovat riippuvaisia ​​jäljellä kortinhaltijan 'tilit.
3. maksukortin on enemmän toimintoja kuin ATM-kortti. Sitä voidaan käyttää ATM toiminnot sekä luottokortin ostoksiin.