Ero Saatekirje ja Letter of InterestSaatekirje vs Letter of Interest

Saatekirje on muodollinen kirje, joka lähetetään yhdessä asiakirjoja, kuten jatkuu ja muita kohteita, kun henkilö hakee tiettyä työtä. Se yleensä sisältää lisätietoja lähettäjän 'pätevyyden tehtävään jota mainostetaan yritys. On myös nimitystä hakukirje ja se on tarkoitettu kattamaan uudelleen. Se huomauttaa piirteitä tietyn työn että yksittäinen hakee ja kuinka hänen pätevyytensä sovittaa mitä työnantaja etsii persoonassa että hän haluaa palkata tehtävään.

Sen muoto on kuin liikekirje, ja se sisältää otsikko lähettäjän 's osoite, päivämäärä, ja vastaanottajan osoite. Tervehdys tai tervehdys seuraa, niin keho kirjeen, ja sulkeminen sen jälkeen allekirjoitus lohko. yleensä sulkeutuu pyynnön haastattelussa.

Kuten kaikki liikekirjeet, työhakemukset on hyvin kirjoitettu ja pitäisi olla vain yksi sivu. Se on sijoitettu yläosassa kaikki muut asiakirjat, jotka lähetetään ja on ensimmäinen asia, että vastaanottaja näkee, kun hän avaa kirjekuoren.

Kirje kiinnostavat, toisaalta, on virallinen kirje, joka lähetetään yhdessä jatkaa tiedustella työn aukon yhtiö ilman työtä määritetty. Sen tarkoituksena on tiedustella työllistämismahdollisuuksia yhtiö ilman selkeää työtä ajatellen. On myös nimitystä kirjeen kyselyn tai etsinnässä kirjain ja, kuten saatekirje, seuraa muoto liikekirjeen. Siinä todetaan lähettäjän 's kiinnostusta yhtiön ja hänen mahdollisia tulevaisuuden työntekijä lukien maksut, että hän voi tehdä yritykselle.Se yleensä sulkeutuu lähettäjän 'aikomuksen seurannasta hakemuksesta puhelinta määrättynä ajankohtana. Se on kirjain, joka on tarkoitus tuoda esiin yksi' pätevyyden moneen tehtävään ja sen on oltava hyvin kirjoitettu.
Sen lisäksi työhön, kirjaimet kiinnostava lähetetään myös urakoitsijoiden tai myyjien kanssa niiden ehdotukseen. Se on samoin lähetetty lainanantajien vastauksena lainojen ja muiden taloudellisten transaktioiden josta ilmenee käytetty rahoituksen että he ovat halukkaita laajentamaan.

Yhteenveto:

1. Saatekirje on liikekirjeen joka lähetetään työnhakijan kanssa uudelleen ja muut asiakirjat, kun taas kirjeen kiinnostava on liikekirjeen joka myös lähetetään jatkamiskohdan jossa lähettäjän 'edun mukaista työskennellä yrityksessä.
2. Saatekirje kutsutaan myös hakukirjeen taas kirjeen kiinnostava kutsutaan myös kirjeen selvityksen tai etsinnässä kirjain.
3. Saatekirje sisältää lisätietoja lähettäjän ja hänen pätevyys tiettyä työtä, kun taas kirjeen kohteisiin ei mainita mitään erityistä työtä.